GadgetsLifestyle

10 gadgets in 2018 die je niet mag missen

Redactie MannenNieuws1032 views
samsung wall

Elk jaar komen er weer heel wat gadgets bij en door de snelle technologische ontwikkelingen lijken dat er elk jaar meer te zijn. Ook in 2018 zijn er weer behoorlijk wat gadgets bijgekomen die zorgen voor entertainment of gebruiksgemak. Hieronder worden 10 gadgets doorgenomen die je eigenlijk niet mag missen in 2018

Aibo is een digitaal huisdier

De Aibo werd ongeveer 12 jaar geleden geïntroduceerd. Het was toen al een behoorlijk succes maar had volgens sommige te beperkte mogelijkheden. De nieuwe versie is een stuk slimmer en kan daadwerkelijk dingen leren. Doordat hij via de cloud verbonden is met andere Aibo’s gaat dat leren bovendien behoorlijk snel.

Waterpret met de AquaRoller

De AquaRoller stelt gebruikers in staat om over het water te lopen. Deze opblaasbare cilinder zorgt voor ontzettend veel plezier en kan door zowel jong als oud gebruikt worden. Hij is beschikbaar in verschillende maten waardoor je er ook met meerdere mensen in kunt kruipen.

Een hoverboard biedt vermaak en functionaliteit

Hoverboards zijn alweer even op de markt en zijn door de jaren heen een stuk beter geworden. Een hoverboard is uniek omdat het zowel kan dienen als een vervoermiddel en ook voor veel vermaak kan zorgen. Het duurt bij veel mensen wel even om de techniek onder de knie te krijgen maar als dat eenmaal gelukt is, kun je zorgeloos rond zoeven.

Bij de initiele lancering van de hoverboards lag de aanschafprijs zeer hoog. Inmiddels zijn deze meer aantrekkelijker geprijsd. Kijk bijvoorbeeld op deze website.

 

hoverboard

De Philips SmartSleep helpt je bij de nachtrust

Philips heeft een nieuwe gadget die ervoor zorgt dat je voldoende nachtrust krijgt. De gadgets dient op je hoofd geplaatst te worden en door speciale golven helpt hij je om in een diepe slaap te komen.

The Wall van Samsung is een gigantische televisie

Samsung heeft een geheel nieuwe versie van de televisie ontwikkeld. Deze televisies zijn gigantisch en maken gebruik van de nieuwe microled technologie. Daardoor is het beeldscherm niet alleen gigantisch maar is hij ook ongelooflijk scherp.

De Kohler Numi is een slimme wc

Kohler Numi heeft een toilet ontwikkeld die vele nieuwe functionaliteiten met zich meebrengt. Hij is door middel van Alexa aan te sturen door er tegen te praten en zo kun je onder andere de bril omhoog en omlaag doen, de wc doorspoelen en je favoriete nummers afspelen.

De CX-1 reiskoffer zorgt helemaal voor zichzelf en voor jou

De CX-1 is een reiskoffer met ingebouwde kunstmatige intelligentie. In principe is het een soort robot die zijn of haar eigenaar automatisch achterna rijdt. Hierdoor hoef je niet te slepen en raak je je koffer nooit kwijt.

Leave a Response