VrouwenSport

10 knapste vrouwen op de Olympische spelen

Redactie MannenNieuws2648 views
knapste vrouwen olympische spelen

Vraag een willekeurige Nederlandse man waarom hij naar de Olympische Spelen kijkt. Om de sportprestaties natuurlijk, is zijn antwoord. En dat zal best wel waar zijn. Maar wil het oog ook niet wat? Wanneer een knappe atlete over het tv scherm fladdert ga je toch gelijk wat rechter op in je stoel zitten. Wie zijn nu eigenlijk de knapste vrouwelijke deelneemsters aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro? Op het internet circuleren al verschillende lijstjes. Laten we de knapste 10 van Rio 2016 eens op een rijtje zetten.

Dafne Schippers

Onze hazewind op de 100 en 200 meter. Een lichte blessure schopte haar olympische droom danig in de war. Neemt niet weg dat wanneer Dafne met haar lange gespierde benen en haar blonde lokken over de atletiek baan raast, we Holland op zijn schoonst zien voorbijkomen.

Blik weer vooruit!! Op weg naar een paar mooie wedstrijden in Europa 🙂 Link in bio!

Een foto die is geplaatst door Dafne Schippers (@dafne_schippers) op

Ellen Hoog

Draait al heel wat jaartjes mee in het dames hockey en dat is ook internationaal niet onopgemerkt gebleven. Hoog mag dan inmiddels 30 jaar zijn, haar in het oog springende fotoshoots zorgen voor veel belangstelling.

Tropisch koffietje #rustdag #roadtorio

Een foto die is geplaatst door Ellen Hoog (@ellen_hoog) op

Sanne Wevers

Ontbreekt op de meeste lijstjes. Maar die zijn van voor de gouden finale op de balk. De gracieuze pirouettes van deze lenige turnster lieten zien dat het niet alleen de oefening op de balk was die schitterde in schoonheid.

Alisson Stokke (VS – Polstok springen)

Is een schoonheid op grote hoogte. Met haar polsstok zweeft ze elegant de lucht in. De Amerikaanse die zichzelf niet graag ziet als sexsymbool, heeft veel volgers op Instagram, dat zegt genoeg.

Caroline Wozniacki (Denemarken, tennis)

Is een topper op het center court. Maar heeft meer in huis. De Deense vlaggendraagster is ook swim-suit model en daar wisten ze bij het blad Sports Illustrated wel raad mee.

Leryn Franco (Uruguay, speerwerpen)

Was al op verschillende spelen van de partij en geeft ook Rio 2016 extra glans alsbella Latina.

Jaqueline Carvalho (Volleybal, Brazilië)

Wie in Rio over het strand loopt, kijkt zijn ogen uit. Ook de Braziliaans dames volleybalploeg zorgt voor een ‘aantrekkelijk’ schouwspel, met knappe Jacqueline als boegbeeld.

Anastacia Ashley (VS – Surfen)

Luister naar ‘Surfing USA’ van de Beach Boys en denk er deze beauty op de surfplank bij. Zelfs de golven zijn verliefd op haar.

Allyson Felix (VS – sprinter)

Een zwarte parel die razendsnel is, en een concurrente van onze Dafne.

Zsuzsanna Jakabos (Hongarije – Zwemmen)

Oost Europese schoonheid in het water. Die eenmaal uit het zwembad, je betovert met haar mooie blauwe ogen.

Hope Solo (VS – Voetbal)

Een van de beste keepsters ter wereld, en een schoonheid onder de lat. Ze won al verschillende gouden medailles met haar land.

Uiteindelijk draait het in Rio natuurlijk om de sportvrouw. En dat zijn deze dames stuk voor stuk, tien beeldschone top atleten, ware kanjers in hun sport.

Leave a Response