Vrouwen

De 10 mooiste sportvrouwen van dit moment

David4331 views

Misschien ken je ze wel uit je eigen omgeving: van die vrouwen die niet alleen iedereen eruit sporten, maar ook nog eens ontzettend lekker zijn. Ja, sommige mensen hebben de jackpot geraakt toen de goede genen werden uitgedeeld.

Gelukkig hebben wij er ook plezier van: niet alleen zien we ze excelleren in de sport, we kunnen ook nog eens uren naar ze staren: win-win!

Mannennieuws.nl zet de 10 mooiste sportvrouwen van dit moment op een rijtje, van eigen bodem en internationaal.

1. Tess Wester (24, handbal)

Wie kent haar inmiddels niet? We maakten tijdens het top WK handbal van 2015 kennis met keeper Tess Wester en door met name de mannen zal ze niet meer snel vergeten worden. Dat ze alle ballen van de tegenstander uit de lucht plukte was tof, want zo bereikte Nederland de finale van het wereldkampioenschap, maar ook haar lieve uitstraling maakte haar onvergetelijk!

 

 

2. Caroline Wozniacki (27, tennis)

Al jaren een bekende sportbabe, maar nog altijd pas 27 jaar oud. Dat heeft er met name mee te maken dat ze al op twintigjarige leeftijd de nummer 1 positie op de wereldranglijst wist te veroveren en die in totaal bijna twee jaar vasthield. Anno 2017 is de Deense van Poolse afkomst eerder subtop dan wereldtop, maar nog altijd één van de meest bekende tennissters van dit moment.

 

Thinking myself back to the sun, warm weather and no tan lines ?? @si_swimsuit

Een bericht gedeeld door Caroline Wozniacki (@carowozniacki) op

 

3. Hope Solo (35, voetbal)

Bij de mannen mag het voetbalteam van de Verenigde Staten dan niet al te veel voorstellen, bij de dames is het land vergelijkbaar met Spanje, Brazilië of Duitsland: de absolute wereldtop. Op doel stond bij hen tot 2016 Hope Solo, de absolute nummer 1 die meer dan 200 interlands voor het land speelde. En nee, ze kan niet alleen goed keepen, ze is ook nog eens ontzettend mooi. Overigens is ze niet altijd zo mooi van binnen, want ze is onder meer veroordeeld voor geweldsdelicten en twee jaar geschorst vanwege allerlei verkeerd gedrag.

 

A dream come true! #USWNT #Champions

Een bericht gedeeld door Hope Solo (@hopesolo) op

 

4. Ellen Hoog (31, hockey)

Eigenlijk mag Ellen Hoog niet meer in dit lijstje staan, omdat ze onlangs gestopt is met professioneel hockey. Toch vinden we dat we voor Ellen een uitzondering moeten maken. De wereldhockeyspeler van het jaar 2014, tweevoudig Olympisch kampioen, Europees kampioen en Wereldkampioen schitterde al eens op de internationale Sports Illustrated en verdient wat ons betreft nog één keer een ode om haar succes … en haar prachtige uiterlijk.

 

Peace ✌

Een bericht gedeeld door Ellen Hoog (@ellen_hoog) op

 

5. Silje Norendal (23, snowboarden)

We kennen allemaal Lindsay Vonn al één van de meest succesvolle snowboardbabes, maar de nieuwe generaties is inmiddels opgestaan, met Silje Norendal voorop. Deze Noorse schone won dit jaar brons op het WK ‘Big Air’ en won verschillende malen op de X Games, één van de meest prestigieuze toernooien in het snowboarden.

 

Friday ??

Een bericht gedeeld door siljenorendal (@siljenorendal) op

 

6. Mikaela Åhlin-Kottulinsky (24, autosport)

Waar kennen we Mikaela ook alweer van? Juist, het is het ex-vriendinnetje van onze eigen Max Verstappen. Ze presteert niet op het niveau van dames hierboven, maar binnen de autosport zijn er ook maar weinig vrouwen. In vergelijking met de andere vrouwen is Mikaela wél één van de meest succesvolle coureurs. Zo is de enige vrouwelijke winnaar van het (voorheen) gerenommeerde Volkswagen Motorsport team en wordt ze – uiteraard – gesponsord door Red Bull.

 

 

7. Puck Moonen (21, wielrennen)

En ineens was daar Puck Moonen, het Nederlandse wielrentalent dat menig hart wist te veroveren. Ze werd bekend als de vriendin van Belgisch Wereldkampioen veldrijden Eli Iserbyt, maar valt langzaam maar zeker ook op door haar eigen prestaties. Dit jaar tekende ze een contract bij Lotto Soudal. Ook niet onbelangrijk dit jaar: FHM riep haar uit tot mooiste sportvrouw van het land. Wij zien direct waarom.

 

 

8. Ana Ivanović (29, tennis)

Van het tennis weten we wel dat het bol staat van de prachtige vrouwen, zoals we ook al zagen met Caroline Wozniacki. Ook Ivanović is een enorm succesvol tennisster die bijklust als model. Ze won in 2008 op 21-jarige leeftijd Rolland Garros en stond in datzelfde jaar enige tijd eerste op de wereldranglijst. Hierna ging het overigens een stuk minder. Onder meer door blessures zakte haar niveau snel, waarna ze in 2016 voortijdig haar carrière beëindigde. Ivanović is overigens de vriendin van profvoetballer Bastian Schweinsteiger.

 

?? @johnrussophoto #amazing #shoot #napavalley

Een bericht gedeeld door Ana Ivanovic (@anaivanovic) op

 

9. Anouk Hoogendijk (32, voetbal)

Net als Ivanovic en Ellen Hoog zou Anouk Hoogendijk eigenlijk niet in dit rijtje mogen staan, omdat ze onlangs gestopt is met sporten. Toch hoort ook zij in elk geval voor nu nog in dit rijtje thuis. In 2009 viel Nederland massaal voor de prachtige Hoogendijk toen het Nederlands vrouwenelftal onverwacht de halve finale van het EK voetbal wist te halen. Sindsdien lijkt Hoogendijk niet ouder te zijn geworden. Prima, wat ons betreft.

 

Have a nice evening ?

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

 

10. Laura Kraihamer (25, autosport)

Nog een babe en in de autsport en uiteraard wordt Max Verstappen ook bij deze blonde schone in verband gebracht. Verder dan wat geflirt op Twitter lijkt het in dit geval echter niet te zijn gegaan. De Oostenrijkse Laura Kraihamer racet in de GT4, een klasse waarin onze eigen Prins Bernhard kampioen werd in 2014. Kraihamer kent vooralsnog geen enorm succesvol bestaan als coureur, maar weet met haar uiterlijk wel de aandacht op zich te vestigen.

 

 

Hoofdfoto: Instagram Puck Moonen

Leave a Response