Gadgets

10 Toffe Instagram-accounts die je moet volgen

David3327 views

Instagram is inmiddels al bijna niet meer weg te denken van de meeste smartphones. Of je nu alleen je vrienden volgt, of wegdroomt bij de foto’s van wereldsterren, iedereen vindt er wel iets boeiends. Sterker nog, Instagram is een stuk populairder dan onder meer Snapchat en Twitter op dit moment.

Om nog meer uit je Instagram-activiteiten te halen, heeft Mannennieuws.nl een top 10 Instagram-accounts samengesteld die je sowieso moet gaan volgen. Hierbij gaan we van mooie vrouwen tot humoristische accounts, dus voor ieder wat wils!

1. Dan Bilzerian (danbilzerian)

In een lijstje van beste Instagram-accounts mag op een site als Mannennieuws.nl de opperman natuurlijk niet ontbreken: Dan Bilzerian. De rijkeluiszoon/pokerster heeft inmiddels 21,3 miljoen volgers bij elkaar weten te harken en met een korte blik op zijn foto’s zie je al snel waarom: tropische eilanden, adrenalinestunts en vrouwen, heel veel vrouwen. Dan Bilzerian is een beetje de Kim Kardashian van de mannen, maar toch is het leuk om zijn bizarre leventje te volgen via Instagram.

 

2. Alexis Ren (alexisren)

In een top 10 als deze moet natuurlijk ook een mooie vrouw staan, want daar zijn er genoeg van op Instagram. We hebben er expres voor gekozen niet een voor de hand liggende schoonheid als Doutzen Kroes of Kate Upton in onze lijst te zetten, maar een even lekkere vrouw die misschien net wat minder bekend is in Nederland: Alexis Ren. Dit 20-jarige topmodel is er niet vies van om wat huid te laten zien en post ook nog eens regelmatig: proost!

 

why I’m always late ?

Een bericht gedeeld door ALEXIS REN (@alexisren) op

3. Elliot Tebele (fuckjerry)

Elliot Tebele, beter bekend als fuckjerry, is de Instagram-koning van de memes. Iedere pak ‘m beet 12 uur plaatst fuckjerry een meme en bijna altijd is het bullseye. Dat blijkt ook wel uit zijn volgers, want met 11,5 miljoen fans doet hij het niet bepaald slecht. Fuckjerry is een heerlijk account als je je even vergeet. Het is moeilijk om te stoppen met het aanklikken van memes.

 

“Hand me my purse”

Een bericht gedeeld door Elliot Tebele (@fuckjerry) op

4. Chris Pratt (prattprattpratt)

Chris Pratt is een acteur die bekend is van films als Jurassic World, Passengers en natuurlijk Pakrs and Recreation. Maar misschien is hij inmiddels nog wel bekend vanwege zijn humor buiten het filmen om. Waar Jennifer Lawrence geliefd is, omdat ze ogenschijnlijk schijt heeft aan het standaard Hollywood-gedoe, is Chris Pratt zonder twijfel de mannelijke versie van haar. Dat ze dan samen een film hebben gemaakt en dus ook veel interviews hebben moeten doen is voor ons alleen maar mooi. Zijn Instagram-account staat vol flauwe grappen en met name geweldige onderschriften. Omdat Jennifer Lawrence geen social media heeft, werd Pratt continu gestalkt om foto’s van haar te plaatsen. Dat deed hij meermaals, maar dan wel op zijn eigen manier.

5. Tinder nightmares (tindernightmares)

Laatst schreven we een artikel over fouten die je niet moet maken op een eerste date. Maar ja, je kunt het ook al verpesten voor je überhaupt tot die eerste date komt. Tindernightmares is volledig gewijd aan dit soort gevallen. Van grove opmerkingen tot slechte woordgrappen of complete misverstanden: het is heerlijk om te lachen om de fouten van anderen.

“Can you fuck?” ?????

Een bericht gedeeld door Unspirational (@tindernightmares) op

6. Louis Cole (funforlouis)

Zou je ook graag elke dag op vakantie zijn? Sommige mensen komen in de buurt door te leven als digital nomad, maar Louis Cole, aka funforlouis, heeft het pas echt goed voor elkaar. Deze Brit heeft een YouTube- en Instagram-kanaal met meer dan een miljoen volgers en neemt zijn kijkers meer op zijn reizen. Inmiddels is hij zo populair dat vrijwel iedere trip die hij onderneemt gesponsord is. Niet alleen ziet hij dus de hele wereld: hij verdient er ook nog eens geld aan.

 

Always living the adventure!! Can’t wait for another Wild roadtrip! @gopro #goprotakeover

Een bericht gedeeld door Louis Cole (@funforlouis) op

7. National Geographic (natgeo)

De televisiezender van National Geographic mag dan wel grotendeels zijn verworden tot een slechte realityzender, online is Natonal Geographic nog even geweldig als vroeger. De foto’s op het Instagram-account van National Geographic zijn adembenemend mooi. Zelfs mensen die niet van natuur houden zullen het Natgeo-account waarderen.

 

Photograph by @paulnicklen taken while on #assignment for @natgeo // Leopard seals time their arrival at penguin colonies to coincide with chicks going to sea for the first time. The chicks are inexperienced and are at a very vulnerable stage in their journey of life. Fortunately, these few were able to seek momentary reprieve on the nearest iceberg. But, leopard seals are effective and patient hunters and this seal eventually got a couple of penguins. With all of that said, the biggest threat to penguins and their survival as a species is climate change. #followme on @paulnicklen to see more from this amazing ecosystem. With @sea_legacy @cristinamittermeier @andy_mann @ladzinski @craigwelch and @ianvaso #antarctica #nature #naturelovers #follow #climatechange #climatechangeisreal #penguin #ice #iceberg #explore #adventure #expedition

Een bericht gedeeld door National Geographic (@natgeo) op

8. Texts from your ex (textsfromyourex)

Ben je voorbij de Tinderfase gekomen en zelfs verder dan een aantal dates, dan kan het zo maar gebeuren dat je ook een ex krijgt. Met wat geluk heb je net die ene ex die je om de zoveel tijd whatsappt met allerlei twijfels, gevoelens en gezeur, zeker als ze dronken is. Heb je wel een ex maar is ze niet zo? Dan zou het kunnen dat jijzelf de vervelende ex bent. Hoe dan ook: het Instagram-account textsfromyourex draait om dit soort exen die contact zoeken zonder dat je daarop zit te wachten, en het is hilarisch.

 

This is amazing

Een bericht gedeeld door Unspirational (@textsfromyourex) op

9. Lia Marie Johnson (lia)

Je dacht toch niet dat we een top 10 van Instagram-accounts konden hebben met maar één account van een mooie vrouw? Precies. Daarom presenteren wij jullie: Lia Marie Johnson: het kindsterretje gone extreem sexy. Ook een verdienstelijk zangeres en Youtuber, maar toch vooral ontzettend sexy en lekker.

 

This is amazing

Een bericht gedeeld door Unspirational (@textsfromyourex) op

10. Mannennieuws.nl! (mannennieuwsnl)

Ja, ja, ook Mannennieuws.nl is natuurlijk aanwezig op Instagram. En niet alleen om van de hierboven genoemde accounts te genieten, maar ook om zelf berichten te delen! Volg ons daarom op Instagram voor exclusieve content en links naar nieuwe artikelen. Gewoon doen!

 

Waarom zijn onze DJs eigenlijk zo gigantisch succesvol? ? https://mannennieuws.nl/waarom-nederlandse-djs-en-producers-zo-goed/

Een bericht gedeeld door Mannennieuws.nl (@mannennieuwsnl) op

Leave a Response