NieuwsFilms & Series

10 vette films die nog uit gaan komen dit jaar

Redactie MannenNieuws1482 views
verwachte films 2016

Ben jij een liefhebber van spannende films? Lees dan snel verder, want hier zijn 10 bloedstollende films die je allemaal dit jaar nog kan gaan zien. 2016 is een filmjaar met veel keuze uit vette films. Het heerlijke aan films is dat je ze overal kan bekijken, bijvoorbeeld in de bioscoop tot lekker of comfortabel thuis op de bank voor de tv.

Jason Bourne oftewel Bourne 5

De actiethriller ´Jason Bourne´, ook bekend onder de naam ´Bourne 5´ mag je natuurlijk niet missen. Jason Bourne is terug, sterker dan ooit en hij weet nu alles over zichzelf en dat maakt hem spannender dan ooit.

Now you See me 2

De comeback van ´Now You See Me´ moet je ook zien. Dit tweede deel laat zien hoe het team hun grootste bedreiging een lesje hoopt te leren en zo proberen ze ook meteen zichzelf vrij te maken van hem.

Suicide Squad

Het langverwachte ´Suicide Squad´ wordt erg spannend, het bevat een Alien met slechte intenties, criminelen worden gerekruteerd en een supercrimineel die alles weer wilt verpesten.

Mechanic: Resurrection

Mechanic: Resurrection is eveneens een heel spannende actiethriller, met een super cast die bestaat uit onder andere;

  • Jason Statham
  • Jessica Alba
  • Tommy Lee Jones

In de film ‘Mechanic: Resurrection wordt de liefde van Arthur Bisschop bij hem weggenomen en om haar weer terug te krijgen, zal hij zijn oude werk als huurmoordenaar nog een laatste keer moeten oppakken.

Patiënt Zero

Voor de horrorliefhebbers wordt de film ‘Patiënt Zero’ een uitblinker. Een apocalyptische film over een man die kan communiceren met zombies en op deze manier probeert hij dit probleem meteen op te lossen.

A Man In The Dark

De film ‘A Man in the Dark’ is een horror waarin drie jeugdige inbrekers denken een simpel en snel inbrekersklusje in het huis van een blinde miljonair te kunnen plegen. Dit verloopt echter heel anders dan ze denken, wanneer de miljonair slimmer blijkt te zijn dan dat hij eruit ziet.

The Conjuring 2

Het tweede deel van ‘The Conjuring’ is ook een echte aanrader, de angstaanjagende onderzoeken van Ed en Lorraine Warren halen het kippenvel op je armen naar boven. In ‘The Conjuring 2’ gaan Ed en Lorraine naar Enfield in Engeland om een alleenstaande moeder met haar vier kinderen te helpen.

Spectral

In de Science Fiction film ´Spectral´ hebben Aliens weer de macht gestolen in New York City en een speciaal team zal het tegen ze op moeten gaan nemen.

Doctor Strange

In ´Doctor Strange´ verliest een chirurg zijn baan, vervolgens gooit hij alles om voor een zoektocht naar magie. Deze magie gaat hij vervolgens gebruiken om de wereld te verdedigen tegen alle duistere wezens.

Rogue one: A Starwars Story

Nog meer Scifi vind je in de nieuwe film van Starwars ´Rogue One: A Starwars Story´. Een spannende en levensbedreigende missie wordt opgezet om de Death Star plannen te ontvreemden.

Veel meer films

Dit was nog maar een selectie van tien films, want er zijn nog veel meer films die in 2016 uitkomen en ook allemaal absoluut de moeite waard zijn. Of je nou onder andere van horror, Science Fiction of actiethrillers houdt, voor iedereen is er wel wat. De films worden ook telkens beter, vanwege onder andere de verbeterde special effecten en de kwaliteit.

Leave a Response