Gadgets

3 handige gadgets die je autorit minder stressvol maken

Redactie MannenNieuws1216 views

Autorijden is voor veel mensen een stressvolle onderneming. Files, politiecontroles, onbeschofte medeweggebruikers, ze zorgen er allemaal voor dat je met een negatief en gestrest gevoel achter het stuur zit.

Gelukkig zijn er tal van oplossingen voor dit probleem. Computertechnologie wordt tegenwoordig door middel van innovatieve gadgets slim geïntegreerd in auto’s. Deze gadgets hebben uiteenlopende functies, maar ze zorgen er allemaal voor dat jouw rijervaring minder stressvol, veiliger en plezieriger wordt. Zo arriveer je met een beter humeur op je bestemming. Hier zijn drie gadgets die bijdragen aan een positievere rijervaring en een minder stressvolle levensstijl.

Eenvoudig muziek en radio luisteren met de Devium Dash

Devium Dash is een klein platform dat op je dashboard kan worden gemonteerd als smartphonehouder. De houder sluit je smartphone aan op de stereo-installatie van de auto. Zo kun je eenvoudig de muziekbestanden van je mobiel beluisteren, of op de hoogte worden gehouden van weer- en verkeersupdates via de radio. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van een Bluetooth verbinding om handsfree te bellen.

Vergeet nooit meer je autosleutels dankzij de Kensington Proximo

De Kensington Proximo gebruik je in combinatie met een IOS-smartphone en een sensor. Die sensor kun je bevestigen aan bijvoorbeeld de autosleutels of aan een tas. Wanneer je per ongeluk jouw tas of sleutels ergens achterlaat, word je gewaarschuwd door middel van een alarm. De sensor kan ook in de auto worden geplaatst. Zo kun je eenvoudig je parkeerplek terugvinden of, in het geval van een autodiefstal, de auto opsporen.

Veilige sociale interactie door middel van de SuperTooth HD

De SuperTooth HD is een krachtige Bluetooth luidspreker. Deze handige gadget beschikt over spraakgevoelige microfoons en geavanceerde spraakherkenningssoftware. Daarmee kun je een breed scala van handsfree opdrachten uitvoeren, zoals bijvoorbeeld telefoongesprekken aannemen of weigeren, inkomende sms-berichten laten oplezen of Facebook en Twitter updates versturen.

Leave a Response