Wonen

3 ideeën voor een echte mannentuin

Redactie MannenNieuws1117 views
Mannentuin

Tuinieren en het genieten van een tuin is natuurlijk niet alleen voor mannen. Ook veel vrouwen houden hier van. Toch stellen mannen vaak andere eisen aan een tuin als vrouwen. Vrouwen willen veel bloemen, romantische stekkies om lekker te genieten van het zonnetje en de rust. Maar mannen willen meer en als zij hiervoor zorgen dan kunnen ook de vrouwen er achteraf wel van meegenieten. Wil jij een mannentuin? Creëer dan de volgende elementen in jouw tuin: eten & drinken, water en vuur!

Een bar en een BBQ mogen nooit ontbreken in een mannentuin

Wil je volop genieten van je tuin dan mag een leuke bar om gezellig met je vrienden of de buurman een drankje aan te doen niet ontbreken. Hoe deze bar is ingericht of opgezet maakt niet zoveel uit en kun je doen naar eigen wens. Denk vooraf wel na, wil je een koelkast verwerken in je bar en ook met regenachtig weer buiten een drankje kunnen nuttigen? Dan is het verstandig om de bar te overkappen. Ook een BBQ hoort bij een mannentuin. Of dit nu een vaste BBQ is, een populair green egge, of een gas BBQ is die je na gebruik weer in de schuur kan opbergen, een BBQ mag niet ontbreken in een mannentuin!

BBQ in tuin

Lees ook: Drie overheerlijke vleesgerechten voor op de BBQ

Met een spa in je tuin maak je niet alleen jezelf blij

Hoe lekker is het als jouw tuin uitgerust is met een heuse spa! Een spa is altijd op temperatuur en ook heerlijk in de winter. Denk je dat jouw tuin te klein is voor een spa? Dan heb je het mis! De spa’s bij Fonteyn zijn in zeer veel verschillende modellen te verkrijgen. Vanaf 2 personen tot meer dan 6 personen! De spa’s bij Fonteyn zijn daarnaast ook nog eens zeer gunstig geprijsd zeker als je op de outlet afdeling kijkt. Zie jij jezelf al genieten van een heerlijk drankje en hapje in jouw mannentuin om daarna een plons in je spa te maken? Gegarandeerd dat je spoedig gezelschap hebt in je spa want ook vrouwen kunnen hiervan heerlijk genieten! Het enige wat dan nog ontbreekt is een romantisch en lekker warm vuurtje waarbij je kan opdrogen en wegdommelen.

Jacuzzi in tuin

Mannen houden van vuur

Een vuurtje stoken is echt iets voor mannen. Het is leuk, geeft sfeer en maakt het bovendien behaaglijk warm. Als je een grote tuin hebt kun je een vuurplaats maken. Maar er zijn tegenwoordig ook prachtige tuinkachels, vuurkorven en vuurschalen te verkrijgen. Zorg voor een gezellig zitje bij het vuur en genieten maar!

Leave a Response