Lifestyle

4 dingen die elke vriendengroep gedaan moet hebben!

Jaro921 views
vrienden 1

Vrienden zijn belangrijk! Als tienerjongen is het vanzelfsprekend dat je geregeld dingen met je vrienden doet. De meesten wonen nog thuis en al je vrienden wonen in de buurt. Naarmate men ouder wordt, verwateren jammer genoeg veel vriendschappen. Jongens worden mannen en er komen vrouwen in het spel. Daarnaast verhuizen veel mensen naar de grote stad om een carrière te beginnen. Kortom, ‘qualitytime’ met vrienden wordt – naarmate je ouder wordt – steeds schaarser. Dit maakt het niet minder belangrijk. Een beetje vriendengroep doet nog de gekste dingen op zijn tijd. Dingen die alleen jullie leuk vinden en waar de rest eigenlijk niets van snapt. Wat zijn nu dé dingen die elke vriendengroep gedaan moet hebben? Wij hebben ze op een rijtje gezet!

1 Een weekend doorhalen

De meeste pubers houden wel van een drankje. Met name wanneer de studententijd van start gaat, drinkt menig jongvolwassen man een flink aantal biertjes weg in de weekenden. Weekenden staan voor feesten, drinken, vrouwen én weinig slaap. We kennen allemaal het gezegde wel: ’s avonds een man, ’s ochtends een man. Eén ding dat je als vriendengroep zeker een keer gedaan moet hebben is een weekend doorhalen. Oftewel een weekend zonder een nacht te slapen. Boek een vlucht naar een hippe stad en maak er een party city trip van. Wedden dat jullie de tijd van je leven hebben en een onvergetelijk weekend meemaken?!

vrienden 3

Lees ook: Sarajevo: dé citytrip van het moment!

2 Vrijwilligerswerk doen

Het leven bestaat uit geven en nemen. Veel mensen zetten – terecht – zichzelf op de eerste plek. Af en toe is het echter ook goed om iets voor iemand anders te doen. Zonder dat je hier iets voor terug krijgt in de vorm van vrijwilligerswerk. De ideale activiteit om met je vriendengroep te doen. Zo kunnen jullie met zijn allen een glimlach op het gezicht van iemand die het minder heeft toveren. Suggesties voor vrijwilligerswerk: een dag meehelpen in het asiel, een middagje socializen in het bejaardentehuis of doe mee aan een vrijwilligersdag in een asielzoekerscentrum.

3 Bachelor party

Zonder vrijgezellenfeest geen huwelijk, toch? De bachelor party is van oorsprong een Amerikaans fenomeen, maar ook in Nederland organiseren steeds meer mensen deze leuke party. Je hebt vast weleens een bachelorsparty in een film gezien. Strippers, drank én een hele hoop rare fratsen. Een vrijgezellenfeest is echter meer dan alleen maar lol. Vriendschap staat centraal. Jullie nemen figuurlijk ‘afscheid’ van die ene vriend. Maak er een onvergetelijke party van!

4 Adrenaline

Als laatste activiteit: doe iets spannends! Wat is er nu mooier als het samen overwinnen van jullie angsten. Door deze ervaring samen met je vrienden mee te maken wordt jullie band alleen nog maar sterker. Als activiteit kun je bijvoorbeeld kiezen voor: bungeejumpen, parachutespringen of racen op een circuit. Doe iets wat bij jullie vriendengroep past en stap samen uit jullie comfortzone!

vrienden 2

Zijn we nog dingen vergeten? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response