Vrouwen

4 romantische date ideeën om je relatie spannend te houden!

Jaro1297 views
date-ideeen

Wanneer je net een scharrel hebt ontmoet en jullie beginnen te daten, dan is het niet zo moeilijk om een leuke date te hebben. De bioscoop, uiteten, naar het café, het maakt allemaal niet uit. Wanneer je al wat langer een relatie hebt en jullie al tig keer naar de bioscoop zijn geweest, dan hebben jullie wellicht behoefte aan iets originelers. Daarom hebben wij 4 romantische date ideeën op een rijtje gezet om jullie relatie spannend te houden!

#1. Privé spa

Hoe leuk is het om samen met je partner tijd door te brengen? Veel stelletjes kiezen er voor om een overnachting een luxehotel te boeken. Dit is echter niet voor iedereen mogelijk. Als je alsnog een leuk en origineel uitje wilt hebben, is het wellicht een leuk idee om een privé sauna met zwembad te huren. Je krijgt hierbij toegang tot een bubbelbad, een sauna, een zwembad, een douche en zelfs een klein keukentje. Voor een tijdsbestek van 2,5 uur kan je, samen met je partner, optimaal genieten van het heerlijke leven in de sauna. Wat wens je nog meer?

#2. Doe een workshop

Wanneer je net iemand hebt ontmoet, dan vliegen de vlinders in jullie buik rond. Letterlijk alles vinden jullie leuk om samen te doen, het maakt niet uit of het zinloos is, als jullie maar samen zijn. Wanneer je wat langer in een relatie zit, zullen jullie ook samen doelen voor ogen hebben. Jullie inspireren elkaar en leren van elkaar. Een leuk date idee is het volgen van een workshop. Samen leren is namelijk het leukste wat er is. Voor de meeste koppels in ieder geval!

date-ideeen-workshop

Lees ook: 5 winterdates waar ze van zal smelten!

#3. Vrijwilligerswerk

Om nog even bij de ‘zinvolle’ dates te blijven: vrijwilligerswerk. Er worden in het hele land geregeld dagen georganiseerd waaraan je kunt meedoen. Van ‘plastic vissen’ tot asielhonden uitlaten, er is voor ieder wat wils. Wanneer jullie samen met zijn tweetjes bezig zijn met iets waar jullie echt achter staan, dan zal dat een geweldig gevoel geven en jullie relatie gegarandeerd versterken!

#4. Survivallen

We sluiten deze lijst af met een sportieve date: survivallen. Dit is wellicht meer een mannending, maar wellicht staat je lief hier ook voor open. Er zijn in Nederland verschillende plekken waar je heerlijk kunt survivallen. Hoe werkt het? Je gaat als het ware een hindernisbaan over met kabelbanen, modderbaden en ruige mountainbike paden. Je kunt zelfs een nacht slapen, waar je het met primitieve middelen zult moeten doen. Alles eventjes anders, behalve de gevoelens die jullie voor elkaar hebben!

Wat is de leukste date die jij ooit gehad hebt? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response