Reizen

5 dingen die wij mannen altijd vergeten op vakantie

Jaro937 views
vergeten in te pakken

Veel mannen kennen het wel: je gaat op vakantie met vrienden of je vriendin en komt er thuis achter dat je iets bent vergeten. Vaak is het iets kleins maar soms kan het wel heel vervelend zijn. Om dit probleem voor te zijn hebben we 10 dingen op een rijtje gezet die wij manen altijd vergeten op vakantie. Als dit lijstje voor het weggaat nog eens bekijkt kun je direct de laatste vergeten spullen in je koffer stoppen zodat je dit keer wel alles bij je hebt!

Oordopjes

Klein maar heel handig om mee te nemen op vakantie zijn oordopjes. Bij het weggaan worden ze nog wel eens op of in het nachtkastje achtergelaten en dit is zonde, zeker wanneer je ze op maat hebt laten maken. De oordopjes zijn ook erg handig om lekker te slapen in het vliegtuig dus zorg dat je ze direct nadat je de laatste ochtend van jouw vakantie wakker wordt in de handbagage stopt. Zo hoef je niet elke keer nieuwe oordopjes te kopen om rustig te kunnen slapen.

Zonnebril

Nog zo’n klein voorwerp dat je makkelijk laat liggen is je zonnebril. Hij slingert vaak ergens door het appartement of de hotelkamer en in de haast om te vertrekken wordt hij nog wel eens vergeten. Niet zo’n probleem als je een goedkope zonnebril van de drogist hebt maar veel mensen hebben ook een redelijk dure zonnebril of een exemplaar waar ze erg aan gehecht zijn. Denk er dus goed om dat je jouw zonnebril meeneemt wanneer je vertrekt.

vergeten in te pakken 2

Lees ook: Dit zijn de allermooiste surfspots ter wereld!

Opladers

Waarschijnlijk het meest vergeten item van allemaal is de oplader. Zeker wanneer je in de ochtend vertrekt laten veel mensen hun oplader in het stopcontact zitten. Dit is behoorlijk jammer aangezien je de volgende dag vaak afhankelijk bent van anderen om jouw telefoon op te kunnen laden en een nieuwe vaak wel een paar tientjes kost. In de koffer met die oplader dus!

Scheerspullen en douchespullen

Bijna iedereen heeft wel eens zijn scheerspullen of douchespullen in de badkamer laten liggen op een vakantieadres. Je vergeet in de vluchtigheid van het vertrek namelijk nogal eens een rondje door de badkamer te maken. Zo blijven jouw scheerspullen in het kastje liggen of jouw douchespullen achter het douchegordijn. Denk er vanaf nu dan ook gewoon aan om de badkamer nog eens te controleren op achtergebleven spullen, ook handig voor de rest van jouw reisgezelschap!

Zwembroek

Net als de zonnebril is de zwembroek eigenlijk een item dat je direct in jouw koffer zou moeten gooien. Toch is het veel mannen (inclusief mijzelf) meer dan eens overkomen dat ze thuis ontdekten dat de zwembroek was blijven liggen op de vakantiebestemming. Het lijkt heel handig om jouw zwembroek nog even te drogen te hangen voor je hem in de koffer stopt maar denk erom dat je hem vervolgens niet vergeet! Ditzelfde geldt natuurlijk voor het achterlaten van (strand)handdoeken).

Wat is het domste wat jij ooit vergeten bent? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response