Automotive

5 gewilde elektrische auto’s voor private lease

Redactie MannenNieuws437 views
5 gewilde elektrische auto’s voor private lease

Niet alleen de elektrische auto begint steeds meer ‘in’ te raken, ook private lease van auto’s door particulieren is steeds meer in trek. Waarom ook niet, want met private lease word je volledig ontzorgd en hoef niet aan je spaargeld te komen om in de auto van je keuze te kunnen rijden. We bespreken vijf gewilde elektrische auto’s voor private lease.

Tesla Model 3

Zie jij ze ook steeds vaker voorbijkomen, die Tesla’s? De Tesla Model 3 is de afgelopen jaren de bestverkochte elektrische auto, maar hij wordt ook vaak geleased. Deze auto onderscheidt zich door de slimme technologie en de rijke uitrusting, maar natuurlijk ook door de Tesla Superchargers en de enorme actieradius van 560 kilometer. De bijbehorende app kan als sleutel voor de auto fungeren.

Kia e-Niro

Wil je een ruime actieradius maar niet de hoge kosten van de Tesla Model 3? Dan is Kia e-Niro een uitstekend en populair alternatief. Zo populair dat hij lange tijd volledig uitverkocht was. Deze auto is standaard al rijk uitgerust en is behoorlijk ruim. Opvallend is die hoge actieradius, die 455 kilometer bedraagt.

Renault Zoe ZE50

In het kleinere segment is de Renault Zoe ZE50 een gewilde elektrische auto voor private lease. Deze auto heeft een accupakket van 52 kWh, wat een actieradius van 395 kilometer oplevert. De Zoe onderscheidt zich door het laadvermogen bij AC-laadpalen, waar hij met een laadvermogen van 22 kW binnen drie uur weer volledig is opgeladen. Regel via de link voor deze Renault private lease.

Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric

Onder de elektrische crossovers is de Hyundai Kona Electric inmiddels een begrip. De nieuwste generatie van deze auto heeft een actieradius van maar liefst 484 kilometer en kan 3-fase opladen. Daarnaast heeft de auto zowel voorin als achterin stoelverwarming en is hij voorzien van een head-up display.

Skoda Citigo e iV

Onder de goedkopere elektrische auto’s die populair zijn voor private lease is de Skoda Citigo e iV een uitstekende optie. Deze elektrische auto van de Tsjechische autofabrikant kan snelladen en heeft een actieradius van 260 kilometer. Een handige auto als je meestal korte ritten maakt.

Inmiddels is de keuze qua elektrische auto’s meer dan respectabel geworden, dus je hebt opties om te vergelijken. Voor ieder budget is er wel een elektrische auto te vinden die je kunt leasen en het mooie van private lease is dat je niet te maken krijgt met een bijtelling!

Leave a Response