GadgetsLifestyle

5 handige apps die je dagelijks kunt gebruiken

Redactie MannenNieuws1410 views
apps dagelijks gebruik

Kom jij ook wel eens van die apps tegen bij vrienden, familie of gewoon in een artikeltje op het internet waarvan je denkt, ‘goh, als ik dat nou eerder had geweten’? Wij ook! We hebben daarom alle handige apps die je dagelijks kunt gebruiken voor je op een rijtje gezet.

1. Paper

Heb je net de nieuwste iPhone van KPN gescoord? Dan wordt jij gegarandeerd helemaal vrolijk van deze toffe app. Paper werkt namelijk alleen op de iPhone en is (nog) niet beschikbaar in een Android variant. Deze super handige app zorgt dat je de fysieke post-its, nu in je telefoon kunt gebruiken. Erg handig om aantekeningen te maken, maar ook om snel dingen op ‘papier’ te krabbelen. Kun je al die geweldige ideeën die je normaal snel zou vergeten, gewoon lekker makkelijk opslaan!

2. GoodReader

Ook deze app is alleen beschikbaar voor iOS apparaten en is ideaal voor iedereen die studeert of veelvuldig naslagwerk doet. GoodReader zorgt er namelijk voor dat je bestanden en documenten gemakkelijk kunt openen en lezen, én dat je hier direct aantekeningen in kunt maken.

3. Dunno

Wederom een super handige iOS app: Dunno. Heb je ooit zo’n moment waarop je denkt: ik wil even wat meer informatie opzoeken over deze film’? Dan is deze app perfect voor jouw dagelijkse leven. Jij noteert het item waar je graag wat meer informatie over wilt, terwijl je doorgaat met de dagelijkse gang van zaken. In de tussentijd zoekt de app automatisch alle relevante informatie op, die je vervolgens op een rustig moment op je gemakje door kunt lezen.

4. Momentum

Vind je het lastig je concentratie te bewaren? Momentum is een Google Chrome add-on die je ieder moment van de dag herinnert aan jouw doelen. Zodra je dag begint geef jij aan welk doel je die dag hebt. Gebaseerd op dit doel, levert Momentum je iedere keer dat je een nieuw tabblad opent, een (prachtig vormgegeven) inspirerende quote die je herinnert aan je doel!

5. Taco

Taco gaat net een stapje verder dan Momentum. Je hoeft namelijk niet alleen zelf je doelen aan te geven; Taco haalt je doelen uit de informatie die het vindt in je agenda en je Gmail account. Zo wordt je iedere keer herinnert aan de dingen die je vandaag te doen staan, en kun je jezelf net wat makkelijker ontspannen!

Welke onontdekte apps heb jij op je iPhone staan?

 

Leave a Response