UiterlijkLifestyle

5 mannelijke producten voor het gebit!

Danny Bijl1482 views
Witte tanden (2)

Laten we eerlijk wezen. Jij kijkt toch zeker ook als eerst naar het gebit van een ander? Dit doet een ander ook gegarandeerd bij jou! Wil jij je versier-skills verbeteren? Is je mannelijkheid gekrenkt door het blauwtje dat je opgelopen hebt? Dan is het nu tijd voor wat oer mannelijke producten voor je gebit!

  1. Iedere dag op topsnelheid tandenpoetsen met de Oral-B GENIUS 9000 Black

Dat mannen gevoelig zijn voor alles wat te maken heeft met snelheid, is geen geheim. De trots die mannen hierdoor uitstralen, is enorm aandoenlijk. Tandenpoetsen met de Oral-B GENIUS 9000/9200 Black voelt als een eerste rit met je spiksplinternieuwe auto. Die extra pk’s doen het hem vaak. Of misschien het mooie kippenvel geluid dat uit je uitlaat komt. Het maakt niet uit of hij nou nieuw uit de fabriek komt of dat het een oldtimer is, het is je trots.

De Oral-B GENIUS 9000 elektrische tandenborstel zal dit gevoel misschien wel evenaren. Hij laat je het uiterste gevoel van tandenpoetsen beleven. De Oral-B GENIUS heeft namelijk de krachtigste motor van alle elektrische tandenborstels van Oral-B. Maar liefst 48.000 pulserende bewegingen en 8.800 rotaties.

De Bluetooth-functie op de tandenborstel maakt de Oral-B GENIUS ook enorm interessant, daarmee kun je de tandenborstel namelijk verbinden met de Oral-B App. Zoals jij je snelheid in de gaten kunt houden op je dashboard in je auto, kun jij alle poetsgegevens ook bijhouden via de Oral-B App.

  1. Wittere tanden door de Pasta Del Capitano whitening tandpasta

Het grote moment is daar. Jij gaat je grote liefde voor je winnen. Vuurwerk vliegt denkbeeldig op de achtergrond. Vlinders in je buik veranderen naar stenen die op en neer gesmeten worden. Face-to-face, bijna geen afstand tussen jullie gezichten. Jullie leunen naar elkaar toe. Maar dan schuift je liefde weg met twijfel. Zou dit komen door de gele aanslag op je tanden?

Om deze twijfel bij je weg te nemen, hebben wij een tip voor je. Ga voor de Pasta Del Capitano whitening tandpasta. Een exclusief merk, gevestigd in Italië. De tandpasta heeft geen parabenen. Parabenen zijn chemische stoffen, die vooral bestaan uit zuren. Deze zuren kunnen je tanden aantasten. Ter vervanging voor de parabenen, bestaat de tandpasta uit actieve zuurstof. Op deze manier worden bacteriën, en dus ook de gele aanslag op een natuurlijke manier verwijderd van je gebit. De weg naar jouw natuurlijke witte tanden wordt steeds korter. 

  1. Waterpik Waterflosser geeft de mond een uitgebreide douche

Misschien iets minder bekend, maar een Waterpik WP-563 advanced waterflosser is zo’n apparaat waarvan je stiekem nooit had gedacht dat je er een nodig had. Het merk is gespecialiseerd in monddouches, afkomstig uit Amerika. Het grote voordeel van een Waterpik Waterflosser? Hij neemt niet veel ruimte in beslag én hij is draadloos! Geen gedoe met een stopcontact die nodig is tijdens gebruik.

Met maar liefst 6 bar waterdruk, hebben bacteriën geen schijn van kans. Hij heeft een mat blauwe kleur, wat hem een net even wat interessanter maakt. Even tussen ons, er is niets waar iemand meer verliefd op kan worden dan een man die een frisse douche heeft genomen. Het gebruiken van een monddouche geeft hetzelfde effect.

Je krijgt er een frisse adem, een verzorgde uitstraling en een fikse vermindering van bacteriën in de mond van. Gebruik de Waterpik Waterflosser WP-563 en kom schoon voor de dag!

  1. Tandenpoetsen met de Oral-B PRO 2 2500 All Black Edition

Gloednieuw uit de fabriek. De Oral-B PRO 2 2500 Black Cross Action – All Black Edition. De elektrische tandenborstel en accessoires zijn zwart. Een krachtige tandenborstel met 40.000 pulsaties en 8.800 rotaties. Het is de een van de eerste sets waar de nieuwe zwarte Oral-B Cross Action opzetborstel bij zit. Voorheen waren opzetborstels alleen wit, dit is niet echt passend wanneer u een zwarte elektrische tandenborstel heeft.

Ook een nieuw foefje, is de Braun wekker die gratis meegeleverd wordt. Deze wekker is natuurlijk ook zwart, zodat hij mooi bij het concept van de tandenborstel set past. Met deze wekker kun je mooi de tijd in te gaten houden tijdens het klaarmaken voor je date!

  1. Kleinschalig je gebit verzorgen met de Wisdom Fresh Effect Tongreiniger

Misschien een iets minder interessante gadget voor het oog, maar voor je tong zeker wel. De Wisdom Fresh Effect Tongreiniger. Op de tong leven er genoeg bacteriën, die voor een witte aanslag zorgen. De witte aanslag zorgt er gedeeltelijk voor dat  je uit je mond gaat stinken. Deze witte aanslag schraap je gemakkelijk weg met de tongreiniger. Een extra pluspunt aan deze tongreiniger, is dat hij een mint-smaak achterlaat op de tong.

 

 

Leave a Response