Reizen

5 redenen om op reis te gaan met je partner!

Jaro790 views
reizen met partner2

Vakanties zijn de lichtpuntjes in het jaar. Er even heerlijk tussenuit en genieten van de rust. Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en de zorgen van thuis. Met je vrienden, met familie of… met je vriendin! Er gaat natuurlijk niets boven een weekend weg met je maten, maar wist je dat een reis met je liefje ook ontzettend leuk is? Waarom? Wij hebben 5 redenen op een rijtje gezet!

1 She’s all yours!

Waar je normaal gesproken de aandacht van je vriendin moet delen met haar vriendinnen, haar collega’s en nog een handjevol mensen, heb je haar tijdens jullie vakantie eventjes helemaal voor jezelf. Samen opstaan, samen dingen doen, samen eten en samen naar bed. Eventjes heerlijk van elkaar genieten zonder dat er iets tussenkomt!

2 De ultieme relatietest

Reizen gaat niet alleen maar over fun. Tijdens het reizen zullen jullie ook in moeilijke situaties terecht komen. Waar jullie vervolgens samen uit moeten komen. Hier wordt jullie relatie op de proef gesteld. Bovendien brengen jullie tijdens het reizen 24/7 met elkaar door. Dit kan zorgen voor spanningen en zelfs ruzies veroorzaken. Maar wanneer jullie een sterke relatie hebben zal de positiviteit altijd winnen!

3 Samen herinneringen maken

Samen reizen zorgt ervoor dat jullie samen nieuwe herinneringen maken. Jaren later hebben jullie het nog over deze herinneringen wat voor een sterkere relatie zorgt. Denk bijvoorbeeld aan leuke dingen die jullie samen meemaken, maar ook de minder leuke, wellicht enge dingen. Dingen die jullie nooit meer vergeten!

reizen met partner

Lees ook: 5 winterdates waar ze van zal smelten!

4 Vakantieseks

Liefde en lust gaan in een relatie vaak hand in hand. Samen reizen zorgt er gegarandeerd voor dat de liefdeskriebels weer gaan borrelen. Dit leidt tot romantische onderonsjes én… vakantieseks. Niets fijner als heerlijk vrijen op een tropische bestemming.

5 Jullie leren elkaar nog beter kennen

Als laatst, maar niet minder belangrijk: jullie leren elkaar nog beter kennen. Zowel de positieve kanten, als negatieve kanten. Wanneer jullie samen reizen, dan kun je niets voor elkaar verbergen. Zolang je geen grote geheimen voor elkaar hebt, dan komt dit jullie relatie alleen maar ten goede!

Ben jij weleens met je partner op reis geweest? Zo ja, hoe was dat? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response