Vrouwen

5 winterdates waar ze van zal smelten!

Jaro1245 views
winterdate

Vrouwen houden ervan om op date te gaan. Heerlijk romantisch met zijn tweetjes genieten van elkaar. Een romantisch etentje aan het strand, of een intieme picknick in de natuur. Zomaar wat ideetjes voor een onvergetelijke date. In de winter howeverzijn deze dates natuurlijk iets minder praktisch. Lekker op het terras zitten of picknicken gaat natuurlijk niet met dat grauwe weer. Welke dates zijn nu wel geschikt voor het winterseizoen? Wij hebben 5 winterdates op een rijtje gezet die haar gegarandeerd zullen laten smelten!

#1. Samen koken

Een ‘kookdate’ doet het altijd goed bij de vrouwen. Voorwaarde is wel dat je een beetje handig bent in de keuken. Een gebakken ei op een geroosterde boterham daar win je de oorlog natuurlijk niet mee. Kun jij wel koken? Nodig je scharrel dan uit om samen een gerecht te koken. Dit gerecht kunnen jullie dan na het koken gezellig opeten onder het genot van een heerlijk glaasje wijn.

#2. Netflix & Chill

Deze term is inmiddels weer achterhaald, maar een avondje filmkijken doet het nog steeds ontiegelijk goed bij de vrouwen. Kies wel een film die ook echt leuk is. Niet een film waarbij je na 20 minuten al naar het chillgedeeltewilt, als je begrijpt wat we bedoelen. Vrouwen hebben dit door en dit zal een ongelofelijke afknapper zijn… Kies bij voorkeur voor een romantische film om alvast in de sfeer te komen.

#3. Dagje treinen

Deze date is met name geschikt voor studenten die over een studenten-ov beschikken. Anders kan het een dure grap worden… Een plek waar het in de winter wel altijd lekker warm is, is de trein! Wellicht in eerste instantie niet zo romantisch, maar wanneer je een goede plek in de trein uitzoekt (hint: een tweezitter) is het heerlijk vertoeven met zijn tweetjes. Het maakt in principe niet uit waar de reis naartoe gaat, maar je kunt natuurlijk een leuke stad uitkiezen waar jullie wat lekkers kunnen drinken. Voordeel: in de trein hoef je niet nuchter te zijn. Een wijntje of biertje drinken in het café is dus geen probleem!

#4.  Schaatsen

Een typisch winterse date is natuurlijk schaatsen! In december kun je in elke stad wel een schaatsbaan vinden en een schaatsdate is natuurlijk uiterst romantisch. Hopelijk kan zij niet zo goed schaatsen, dan kun je haar instrueren. Hier moet je natuurlijk wel zelf voor kunnen schaatsen… Misschien van tevoren maar even in je eentje een lesje volgen?

#5. Boswandeling

We sluiten deze lijst af met een gratis date: het maken van een romantische boswandeling. We raden je wel aan om van te voren even buienradar te controleren, zodat je zeker weet dat het niet gaat regenen of sneeuwen. Daarnaast kun je het beste in de ochtend gaan, dan ziet het bos erop zijn mooist uit. Heerlijk romantisch handjes vasthouden en achteraf een warme chocolademelk drinken in het restaurant.

Wat is jouw favoriete winterdate? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response