LifestyleFilms & Series

50 shades freed: Zo word je zelf een Mr Grey!

Jaro1267 views
mr-grey

De hype rondom de 50 Shades serie is nog niet gaan liggen, en dat zal waarschijnlijk ook niet snel gebeuren. De erotische boeken en films zijn een daverend succes, vooral onder de vrouwen van de wereld. Bij de mannen is er door de serie echter ook een belletje gaan rinkelen. Want wat doet die Mr Grey, wat ik niet doe, en kan ik hier wat aan veranderen? Als je je dit afvraagt, kun je je game aan de hand van de volgende tips misschien een beetje ‘upsteppen’.

Weet wat je wilt en nodig hebt

Een van de belangrijkste eigenschappen van Mister Christian Grey is dat hij precies weet wat hij wil hebben en krijgen. Doordat hij zichzelf hier zo goed bewust van is, is hij ook in staat om deze dingen, of diensten, te ontvangen. Als jij je doelen en behoeftes op een duidelijke manier kunt communiceren, zal je deze een stuk sneller behalen dan wanneer je dit niet doet. Maar het begint natuurlijk allemaal bij het bewust zijn. Dat is de belangrijkste eerste stap.

Heb jezelf onder controle

Jezelf volledig onder controle hebben zorgt ervoor dat vrouwen zich op hun gemak voelen bij je. Er zullen altijd mensen zijn die je tot het uiterste drijven, bewust of onbewust. Als jij in staat bent om hier op een juiste manier op te reageren, zal dat een gevoel van rust en veiligheid creëren. En alleen in zo’n situatie zal een vrouw jouw volledig vertrouwen. En vertrouwen, dat is precies waar het allemaal om draait binnen een (seksuele) relatie.

mr-grey-2

Lees ook: Spieren kweken? Eet dan dit!

Weet ook wat je partner wilt

Je partner, mannelijk of vrouwelijk, heeft, net zoals jij, behoeftes en doelen. Het bewust zijn van deze dingen, en deze vervolgens kunnen uitvoeren of behagen. De passies van jouw partner zijn het allerbelangrijkste voor jou. Althans, dat is het gevoel dat je moet uitstralen richting dit persoon. Want je oogst wat je zaait, en als jij moeite doet, zal er ook moeite vóór jou worden gedaan. Doe dus onderzoek naar wat iemand wilt, en probeer vervolgens alles om te doen wat iemand van je wilt, zonder dat hij of zij dat misschien van tevoren wist.

Voorspel is alles

Uiteraard gaat Fifty Shades voor een groot deel over seks. En duidelijk wordt, dat seks een stuk spannender wordt wanneer het voorspel tot in de topjes verzorgd is. Dit kan dus al beginnen bij sms’jes gedurende de dag. Als iemand de hele dag ernstig naar iets verlangt, zal de spanning blijven oplopen. Wanneer het dan daadwerkelijk zo ver is, spatten de vonken ervan af. Dit is precies wat je hebben wilt. Vrouwen vinden niks zo vervelend als wanner hun partner puur geïnteresseerd is in de daad alleen.

Wees trouw

Misschien wel de belangrijkste tip van allemaal. Trouw zijn aan je partner zal jullie relatie heel veel goed doen. Iemand volledig vertrouwen, en vervolgens gekwetst worden zorgt voor een breuk die niet meer te herstellen is. Mr Grey weet dit, en jij zal er ook bewust van moeten zijn als je meer op dit mythische personage wilt lijken!

Ben jij een ‘Mr Grey’, of totaal niet? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response