Lifestyle

5x last minute cadeau’s voor mannen

Redactie MannenNieuws550 views
5x last minute cadeau’s voor mannen

Het vinden van een leuk cadeau voor je vriend, huisgenoot of broer kan knap lastig zijn. Wat vinden ze nou écht leuk of hebben ze praktisch wat aan? We got you covered. Met deze 5 cadeau’s zit er voor elke man wel wat tussen. Perfect voor die last minute aankopen voor de feestdagen, of gewoon om aan je jezelf te geven. Je hebt het dit jaar verdient.

1. Bierpakket

Bier. Er zijn maar weinig volwassen mannen die er niet van houden. Dat maakt het dus bijna gegarandeerd een succesvol cadeau. Het is het allerleukste wanneer je voor een avontuurlijk biercadeau gaat. Kies dus niet voor zomaar een sixpack, maar ga voor een lekker bierpakket met veel verschillende soorten. Met een beetje geluk mag jij zelfs mee proeven.

2. Warme sokken

Lekkere warme sokken zijn niet alleen een praktisch cadeau, maar ook hartstikke fijn om te ontvangen. Want wees nou eerlijk, genoeg mannen lopen rond in een versleten paar sokken die hoog aan vervanging toe zijn. Ook al zullen ze het zelf misschien niet direct toegeven, de gemiddelde vent is hartstikke dankbaar voor een dag minder winkelen…

3. Gezichtscrème

Gezichtscrème

Anno 2020 (of bijna 2021) is een huidverzorgingsroutine voor mannen lang geen taboe meer. We zien er graag goed uit en een goede gezichtscrème draagt hieraan bij. Of je nou een dagcrème koopt, een nachtcrème of een eenmalig masker: elke man en zijn gezicht is je eeuwig dankbaar.

4. Chromecast

Helemaal nu we met z’n allen zoveel thuis zitten is een goede tv-ervaring van groot belang. Het probleem is dat iedereen inmiddels wel een Netflix account heeft. Onze oplossing: geef een Chromecast cadeau. Met een Chromecast kun je direct je Netflix (of Youtube, etc..) vanaf je telefoon afspelen op je tv. Super handig.

5. Kookboek

Nog eentje voor in het rijtje: perfect voor tijdens lockdown. Met een goed kookboek geef je een activiteit én inspiratie cadeau. Hier heeft de ontvanger nog lange tijd plezier van. Je hebt zowel kookboeken voor vleeseters als veganisten, voor verschillende keukens en zelfs simpele boeken voor mannen die liever niet in de keuken staan. Keuze zat, dus!

Leave a Response