Vrouwen

6 dingen die elke man met zijn partner zou moeten doen!

Jaro2243 views
leuke-dingen-doen-met-partner

Als je een langdurige relatie hebt, dan is het soms lastig om deze relatie leuk te houden. Na de eerste jaren is het ‘nieuwe’ er een beetje vanaf en belanden sommige koppels in een bepaalde sleur. Het vinden van een balans en een gelukkige (duurzame) relatie is niet eenvoudig. Ben jij tot over je oren verliefd op je vriendin? En wil je dat de relatie standhoudt en dat jullie beiden gelukkig zijn? Hieronder een paar leuke dingen die elke man met zijn partner zou moeten doen!

Leuke dingen met je partner doen

Dé enige manier om je relatie gezond en gelukkig te houden: iets leuks doen met je partner! Op deze manier groeien jullie samen én zullen jullie meer verbonden raken. Maar wat vinden vrouwen nu echt fijn om samen met hun man te doen? Hieronder 6 dingen die elke man met zijn partner zou moeten doen!

1 Knuffelen!

Over het algemeen zijn het vaak vrouwen die veel waarde hechten aan intimiteit. Zij waarderen knuffelen en subtiele kusjes nu eenmaal meer dan mannen. Dit terwijl knuffelen essentieel is in een gelukkige relatie. Knuffelen is dé manier om in verbinding te staan met je partner. En dit hoeft echt niet voor uren achter elkaar te zijn. Nee, neem gewoon af en toe de moeite om een lekkere warme knuffel uit te delen. ’s Ochtends vroeg voordat je naar werk gaat, of wanneer je uit werk komt. 

2 Huishoudelijke klusjes

Ok, het huishouden is allesbehalve leuk, maar het moet wel gebeuren… Vroeger was er vaak maar één optie: de man werkt en verdient geld en de vrouw doet het huishouden. Anno 2019 gebeurt dat nog maar heel weinig en neemt de man ook vaak huishoudelijke klusjes op zich. Sommige koppels ruziën over huishoudelijke klusjes en wie ze uitvoert. Dé oplossing: samen het huishouden doen. Plan een middag in de week wanneer jullie allebei vrij zijn en ga samen het huis schoonmaken. Zet een lekkere playlist op, haal een lekkere lunch in huis en ga samen al dansend te werk. Ook het samen doen van vervelende dingen komt jullie relatie ten goede. En het levert je nog een schoon en opgeruimd huis op ook!

3 Op date gaan

Daten is iets wat vooral gebeurd in de beginfase van een relatie. Een date is namelijk de ideale manier om een ander te leren kennen. Naar de film, uit eten of samen een andere activiteit doen. Naarmate de relatie vordert gaan de meeste koppels steeds minder op date. Dit terwijl daten in een relatie heel gezond is. Zo halen jullie de liefdeskriebels van vroeger weer op en natuurlijk de leuke herinneringen. Er zijn honderden, zo niet duizenden verschillende dates om te doen. Samen naar de film gaan is natuurlijk altijd leuk net als samen uit eten gaan. Andere voorbeelden van leuke dates:

– Escape room

– Luxe hotelovernachting

– Sauna

– Stedentripje

dingen-doen-met-vriendin

Lees ook: 5 leuke date ideeën voor in de herfst!

4 Sporten

Wanneer je sport komt het stofje endorfine vrij. Dit stofje zorgt ervoor dat je een gelukkig gevoel ervaart. Dat maakt dit natuurlijk dé ideale activiteit om met de liefde van je leven te doen. En dan bedoelen we niet persé competitieve sporten, maar meer echt ‘samen’ sporten. Denk bijvoorbeeld aan sporten in de sportschool, een stuk fietsen op de racefiets, hardlopen, of bijvoorbeeld samen een intensieve dansles volgen. Eenmaal thuisgekomen kunnen jullie samen douchen en welverdiend uitrusten!

5 Samen iets leren

Een mens is nooit uitgeleerd. Mensen zijn leergierige wezens en willen altijd niet dingen leren. Hiervan krijg je meer zelfvertrouwen en het is sowieso belangrijk om jezelf te ontwikkelen. Al helemaal leuk is het om samen met je vrouw of vriendin iets nieuws te leren. Ook dit zorgt voor een versterkte band tussen jullie twee. Hiermee bedoelen we niet het volgen van een opleiding, maar meer iets kleins. Denk aan een kookcursus, een schilder workshop of bijvoorbeeld een dagje van alles leren over honden in een asiel. Zoek iets waar jullie allebei geïnteresseerd in zijn en leer van elkaar!

6 Samen naar bed gaan

Als laatste activiteit: samen naar bed gaan. En dan niet perse om te vrijen, maar dat mag natuurlijk altijd! Samen naar de slaapkamer gaan na een lange dag is een ideale manier om intiemer te worden. Knuffelen voor het slapen gaan en samen de dag doornemen zorgt voor een hechte band en doet wonderen in een relatie!

Kortom, bovenstaande dingen met je partner doen zal haar verschrikkelijk blij maken. Daarnaast wordt jullie relatie sterker en zullen jullie meer van elkaar genieten. Wat voor dingen doe jij graag met je vriendin of vrouw? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

 

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response