Fashion

6 mannelijke tattoo ideeën!

Jaro2033 views
mannelijke tattoo2

Er zijn verschillende redenen een tattoo te nemen. Zo kun je ervoor kiezen om een bepaalde herinnering te vereeuwigen op je lichaam, maar ook kun je een tattoo laten zetten omdat je het simpelweg mooi vindt. Weer een andere reden kan zijn, omdat je indruk wil maken op vrouwen. Veel vrouwen vinden het namelijk aantrekkelijk als een man tattoos op zijn lichaam heeft. Weer andere mensen willen een symbolische tattoo, die een bepaalde betekenis heeft. Natuurlijk kan het ook een combinatie zijn van genoemde redenen om er een te nemen. Buiten kijf staat in ieder geval dat de tattoo een mooi en aantrekkelijk ontwerp moet hebben. Hoewel het natuurlijk persoonlijk is waarom je er een neemt en hoe die er uit moet zien, proberen wij je hieronder een aantal voorbeelden te geven van tattoos, die uitermate aantrekkelijk zijn voor mannen.

Symbolen

Zeer populair is het om symbolen of tekens uit een bepaalde cultuur op je arm te zetten. Dit ziet er aantrekkelijk uit en maakt je ook mysterieus. Bovendien is het een leuk gespreksonderwerp bij vrouwen. Je zult immers regelmatig gevraagd worden om uit te leggen waar de symbolen voor staan. Veel mannen kiezen ervoor om een symbool op hun arm te laten tatoeëren dat de Maya’s vroeger bijvoorbeeld gebruikten. Wel is het belangrijk om een symbool te kiezen dat bij jou past.

Een echt kunstwerk

Artistieke mannen kunnen ervoor kiezen om een bepaald voorwerp , mens of dier zeer gedetailleerd op hun lichaam te tatoeëren. Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een bepaald schilderij of een afbeelding, die belangrijk voor jou is, op je te laten zetten. Als je dit laat doen door een goede tatoeëerder, zal dit een fraai effect geven. Wel liggen de kosten voor zo’n realistische tattoo een stuk hoger!

Een bekend figuur

Als je fan bent van een bepaalde film, serie, bekend persoon of iets ander, dan kan het een aanrader zijn om dat te laten vereeuwigen op je lichaam. Zo kun je bijvoorbeeld The Joker op je huid laten zetten als erg fan bent van de film The Dark Knight.

Muziek gerelateerde tattoos

Mannen die erg van muziek houden, kunnen bijvoorbeeld hun favoriete instrument op hun arm laten tatoeëren. Als je dit op een artistieke manier laat doen, ziet het er prachtig uit. Bovendien weten andere mensen dan gelijk dat je een interesse hebt voor dat muziekinstrument. Ook kun je ervoor kiezen om een deel van een songtekst van een liedje van je favoriete band op je arm te laten zetten.

Een wild dier op je borst

Iets wat er stoer uitziet, is de afbeelding van een wild dier op je borst of schouder. Natuurlijk is het wel belangrijk om een mannelijk dier te kiezen, zoals een tijger of een wolf. Dit maakt je mysterieus en tegelijk erg mannelijk. Ook straalt een wild dier veel kracht uit.

mannelijke tattoo

Lees ook: 7 tips voor prachtig witte tanden!

Een belangrijke datum

Je kunt er ook voor kiezen om een belangrijke datum ergens op je lichaam te laten tatoeëren. Dat kan de dag zijn dat je bent getrouwd met je vrouw, de dag dat je kind is geboren of een andere datum die belangrijk voor je is. Romeinse cijfers zijn ook erg populair!

Heb jij tatoeages? Zo ja, welke tattoo ben je het meest trots op? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response