Lifestyle

6 onmisbare zaken voor op je eigen boot

Redactie MannenNieuws620 views
6 onmisbare zaken voor op je eigen boot

Wat gaat er boven een lekker stukje varen op een mooie, zonnige dag? Heb jij een eigen boot, dan kijk je uit naar dat soort dagen. Als je veel tijd gaat doorbrengen op je boot, wil je natuurlijk dat je in alle gemakken voorzien bent. De volgende Allpa producten mogen eigenlijk niet ontbreken op jouw eigen boot.

Koelkast

Wat is een relaxte boottocht zonder gekoelde drankjes? Een saaie, dorstige boel! Een koelkastje mag dus zeker niet ontbreken op jouw boot. Naast drankjes kun je er natuurlijk ook voedsel gekoeld in bewaren. Erg handig om aan boord te hebben dus.

Comfortable bootstoel

Comfortabel zitten is ook wat waard. Ten eerste moet de kapitein natuurlijk fatsoenlijk kunnen zitten achter het stuur op een stoel die bij voorkeur in hoogte verstelbaar is, zodat ook iemand met een andere lichaamslengte comfortabel en veilig de stuurman kan zijn. Maar ook voor andere inzittenden is een comfortabele zitplek natuurlijk prettig.

Tafel

Is er op jouw boot plaats voor een tafel, dan is het zeker het overwegen waard om er een aan te schaffen. Dat is handig als je aan boord wilt kunnen eten zonder dat het erg onhandig hoeft te worden. Hiermee verhoog je het gebruiksgemak van je boot en wordt een dagje op het water extra comfortabel.

Zwemtrap

Het is natuurlijk heerlijk als je op een warme, zonnige dag het water op kan en ergens op een mooi plekje stil kunt gaan liggen om lekker te genieten en een frisse duik te nemen. Nu is van een boot af springen het water in nog niet zo moeilijk, maar het is wel handig als je daarna de boot weer in kunt komen. Een zwemtrap komt daar wel erg goed bij van pas.

Onmisbare zaken voor op je eigen boot

Elektrisch toilet

De ene boot heeft natuurlijk meer ruimte dan de anderen, maar het zou wel erg fijn zijn als je een toilet kwijt kon op je bood. In dit geval zou dat een elektrisch toilet betreffen. Zeker als je langere tijd op het water bent, is dit toch wel een erg prettige voorziening om te hebben. Overboord plassen of poepen is ook niet erg chic, en ook niet handig als je zelf nog van plan bent om te gaan zwemmen.

Reddingsvesten

Een beetje flauw misschien, maar reddingsvesten mogelijk natuurlijk niet ontbreken op je boot. Voor elke inzittende een eigen vest, zodat iedereen een kans heeft om te blijven drijven in geval van een noodsituatie. Dit is een investering in de jouw veiligheid en die van de andere inzittenden op jouw boot. Hier wil je niet op besparen.

Even investeren dus nog om je boot compleet te maken. Het duurt nog even voordat het weer weer uitnodigt tot fijne boottochtjes. Alle tijd dus om te klussen aan je boot!

Leave a Response