Fashion

6 redenen waarom ook mannen een onesie zouden moeten dragen!

Jaro1347 views

Titelbeeld via: https://flic.kr/p/EzRriw

Vrouwen willen ‘s winters het liefst lekker binnen blijven en onder een dekentje liggen. Wij mannen doen ons vaak stoer voor, maar diep vanbinnen willen we ook lekker warm zijn. De perfecte outfit om tijdens een regenachtige dag knus binnen te zitten is de onesie. De onesie ontstond in 2008 in het Verenigd Koninkrijk en vandaag de dag is dit kledingstuk wereldwijd razend populair. Waarom zou jij als man ook een onesie moeten dragen? Wij hebben 6 redenen op een rijtje gezet!

1 Comfort

Er is geen kledingstuk comfortabeler dan een onesie. De onesie bestaat – zoals je waarschijnlijk al weet – uit slechts één kledingstuk en is erg zacht. Zie het als een overall, maar dan van fleece. Niets om je voor te schamen!

2 Eenvoud

Naast het comfort van de onesie is het ook een erg eenvoudig kledingstuk. Je springt letterlijk binnen een seconde in je onesie en bent aangekleed. Meer tijd over om leuke dingen te doen dus!

3 Vrouwen houden ervan

Heb je een keer een scharrel die blijft slapen? Trek dan vooral de volgende ochtend je onesie aan. Serveer een ontbijtje in je onesie en ze zal verkocht zijn. Vrouwen smelten van een man in een onesie!

onesie-manner 2

Lees ook: 5 type baarden die je vooral niet moet dragen!

4 Trendy

Waar je je in het begin misschien ongemakkelijk voelt in je onesie, zul je je snel realiseren dat dit nergens voor nodig is. Veel mannen dragen de onesie met trots. Denk bijvoorbeeld aan Justin Bieber en Brad Pitt, maar ook veel bekende voetbalspelers.

5 Stijlvol

Bovendien komt de onesie in ontiegelijk veel verschillende designs. Zo kun je kiezen voor een stoere dierenonesie, zoals een tijger of een leeuw. Ben je wat serieuzer ingesteld? Kies dan voor een effen zwarte of grijze onesie. Of bijvoorbeeld een superhelden onesie. Noem het maar op en er is een onesie van. Je zult er gegarandeerd eentje vinden die bij je past!

6 Klaar voor carnaval

En wanneer de winter er dan eindelijk op zit in maart, dan dient je onesie als perfecte carnavalsoutfit. In Brabant stikt het rond carnaval van de onesies. Zo kun jij in je super comfortabele kloffie feestvieren en al je vrienden jaloers maken. Jij hebt het die avond in ieder geval niet koud!

En? Heb jij al een onesie in je bezit? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response