Vrouwen

6 voor- en nadelen van een trio voor mannen!

Jaro2017 views
trio

Een trio – oftewel seks met zijn drieën – is een droom van veel mannen. De liefde bedrijven met niet 1, maar 2 vrouwen klinkt natuurlijk helemaal geweldig, toch? Of met een andere man erbij, maar deze optie is beduidend minder populair onder de mannen. Daarom hebben we het in dit artikel over de versie met twee vrouwen en een man. Deze fantasie lijkt natuurlijk helemaal geweldig, maar hier kunnen ook nadelen aan zitten? Overweeg jij een trio, maar twijfel je nog? Wij hebben de voordelen én de nadelen op een rijtje gezet!

De voordelen

Laten we beginnen met het positieve. Hieronder de voordelen van een trio!

Je kunt hem van je lijstje afstrepen!

Voor veel mannen is een trio een ware obsessie. Eentje die ze maar al te graag van hun bucketlist willen afstrepen. Wanneer je eenmaal een trio hebt gedaan, dan maakt het in eerste instantie niet uit of het lekker was of niet. Je hebt hem overleefd en kunt hem van je bucketlist afhalen!

Twee keer zoveel

Wanneer je seks hebt met één vrouw, dan heb je twee borsten, twee billen en één vagina. Seks met twee vrouwen verdubbelt uiteraard deze getallen. Twee keer zo veel fun dus! Naja, in theorie in ieder geval…

Vrouwen onderonsje

Een ander voordeel van een trio is dat je waarschijnlijk kunt genieten van wat vrouwenactie. En dat vlak voor je neus. Twee vrouwen die van elkaar genieten. Als dat niet een van de meest opwindende dingen is dan weten wij het ook niet meer…

trio 2

Lees ook: Hoe beter je reukvermogen, hoe beter je seksleven!

De nadelen

Helaas, maar waar: er zitten ook nadelen verbonden aan een trio. Echt waar!

Ongewenste gevoelens

Dit geldt vooral wanneer je een trio doet met je vriendin (en een andere vrouw). Het kan onbewust gebeuren dat je wat meer dan alleen lust voelt voor de vrouw die meedoet. Door de intimiteit kan de vlam zo overslaan, met als gevolg dat je relatie naar de klote is. Denk er dus van tevoren goed over na!

Jaloezie

Een ander nadeel van een trio is dat er sprake kan zijn van jaloezie. Hartstikke leuk, twee vrouwen om te vermaken, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer jij als man te veel met de ene vrouw bezig bent, dan zal de andere vrouw geheid jaloers worden. Al helemaal als een van de twee vrouwen jouw partner is. Houd hier dus rekening mee en zorg ervoor dat niemand ‘het derde wiel’ wordt.

Bezwijken onder de druk

Mannen zijn sterk en falen nooit. Was het maar zo’n feest! Zelfs de stoerste mannen bezwijken af en toe onder de druk. Dit komt ook geregeld voor tijdens een trio. Door de aanwezigheid van twee vrouwen kun je je als man flink ongemakkelijk voelen. Twee vrouwen verwennen is natuurlijk een flinke klus.Wanneer het ongemakkelijke gevoel eenmaal ontstaat is het haast onmogelijk om weer ontspannen te raken.

Heb jij weleens een trio gehad? Zo ja, wat zijn de voor- en nadelen volgens jou? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response