FeaturedFilms & Series

Deze 7 series op Netflix moet iedere man gezien hebben

Danny Bijl2286 views
series netflix voor mannen

Netflix, een heerlijke manier om te relaxen op een doordeweekse avond, het uitstellen van de nodige werkzaamheden of gewoon om de saaie zondag door te komen. Netflix heeft een breed scala aan series, maar welke series zijn nou écht leuk voor mannen? De nodige hoeveelheid bloed, geweld en seks moet er wel in voorkomen. Daarom geven wij hier voor jou een overzicht van de zeven must-see-Netflix series. Hier kom je je saaie zondag wel mee door!

1. Game of Thrones

Op nummer 1 staat vanzelfsprekend Game of Thrones. Als jij iemand bent die het nog niet heeft gezien? Wacht dan niet langer en begin NU! Velen hebben bij Game of Thrones het idee dat het gaat om een saaie serie over de Middeleeuwen waarbij de nodige ruzies en gevechten om stukken land plaatsvinden. Niet dus. Game of Thrones is véél meer dan dat. Ook al snap je er eigenlijk helemaal niets van, je snapt het toch. Ja, zo gaat dat bij Game of Thrones. Er is lekker veel actie, bloed en ook de nodige hoeveelheid naaktheid te zien. Het verhaal speelt zich voornamelijk af in Westeros waar verschillende families vechten voor hun posities. Kortom: dé ideale mannenserie.

2. Califonication

Een heerlijke mannenserie over een seksverslaafde schrijver die geniet van het leven. Veel komedie, niet teveel nadenken en veel vrouwelijk schoon. Moeten we je nog meer uitleggen? Nee toch? Nou ja, misschien nog een beetje. Hank, de hoofdpersoon, heeft een dochter met zijn ex-vriendin Karen. Hij houdt ondertussen nog veel van haar, maar geniet tegelijkertijd ook van (veel) andere vrouwen. Karen krijgt een nieuwe partner en dit brengt de nodige spanning met zich mee. Enfin, we verklappen niet teveel. Zeker de moeite waard!

3. The Blacklist

The Blacklist is een Amerikaanse misdaad serie met in de hoofdrol Raymon Reddington, de meest gezochte crimineel van de wereld. Bijzonder is, dat hij gewoon het kantoor van de FBI binnenwandelt en verklaart dat hij ze wilt helpen om de meest gezochte terroristen op te sporen. Natuurlijk onder een aantal voorwaarden. Genoeg spanning, actie en bloed. Nog een typische mannen serie voor op ons lijstje.

4. Breaking Bad

Breaking Bad mag niet ontbreken op ons lijstje. Spanning, sensatie en drugs zijn de sleutelwoorden van deze serie. Een scheikunde leraar die besluit om de beste crystal meth ooit te produceren om zo de kosten voor zijn kankerbehandelingen te betalen, hebben we teveel verklapt? Je dagelijkse dosis actie vind je hier zeker.

5. Narcos

Drugs en bloed, met deze woorden hebben we Narcos zo een beetje samen gevat. De serie over drugshandel in Zuid-Amerika rond de jaren 80 brengt veel spanning en machtspelletjes met zich mee. Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde evenementen en vertelt het verhaal hoe de drugskartels zich hebben verspreid over de hele wereld.

6. Hannibal

Hannibal is een ietwat meer psychologische thriller die het verhaal vertelt van Hannibal Lecter, de kannibaal die werkt als psychiater. In deze serie werkt hij samen met de FBI die, zonder enig idee, op zoek zijn naar hem. Veel bloed, spanning en onverwachte gebeurtenissen.

7. Sons of Anarchy

Last but not least, Sons of Anarchy. Een rauwe mannenserie over het leven van een motorclub en haar leden in Californië. Natuurlijk zijn het geen lieverdjes, dus dit brengt de nodige actie met zich mee. Genoeg seizoenen, ondertussen al 7, dus vermaken zal je je zeker.

Met één van deze series zal jij je zeker wel zoet houden de komende tijd. Geniet ervan!

Leave a Response