FashionGadgetsLifestyleUiterlijk

8 stoere koffers waarmee je voor de dag kunt komen

Redactie MannenNieuws2143 views
8 stoere koffers

Kun je ook niet wachten om weer het vliegtuig in te stappen voor een welverdiende vakantie? Of kom je juist al regelmatig op het vliegveld voor een zakelijke reis? Een goede koffer mag hierbij in ieder geval niet ontbreken. Het zorgt ervoor dat je alle eigendommen veilig en eenvoudig kunt vervoeren. De kwaliteit van de reiskoffer is natuurlijk een belangrijk onderdeel, maar ook de uitstraling speelt vaak een grote rol. Voor alle stijlvolle mannen hebben wij 8 stoere koffers uitgezocht waar je zeker mee voor de dag kunt komen. Alle onderstaande koffers zijn verkrijgbaar bij Duifhuizen tassen & koffers. Kijk vooral eens op www.duifhuizen.nl en doe hier koffer inspiratie op!

  1. Tumi 19 Degree

Deze stoere koffer van aluminium kan wel tegen een stootje. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als het personeel iets te enthousiast is met het inladen van alle bagage. De koffer gaat erg lang mee en is een geweldige investering. Het sterke materiaal zorgt bovendien voor een stijlvolle uitstraling. Wat wil je nog meer?

 

  1. Samsonite Lite-Cube DLX

Deze Samsonite is een retro koffer in een modern jasje. De binnenkant heeft een handige indeling met een aparte schoenentas, kleerhanger, inpakriemen en verschillende ritsvakken. Hier kun je alle spullen heel overzichtelijk in opbergen. Ideaal voor een zakenreis!

 

  1. Rimowa Bossa Nova

Deze Bossa Nova koffer ziet er net zo luxe uit als het klinkt. Het heeft zelfs een speciale Electronic Tag. Hiermee kun je via een app informatie naar de koffer verzenden. Vraag van tevoren na of deze functie beschikbaar is voor de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

 

  1. Bric’s Bellagio

Oude en authentieke reiskoffers hebben altijd zo’n chique uitstraling. Jammer genoeg zijn deze vaak al versleten en niet meer geschikt voor verre reizen. Gelukkig heeft Bric’s de Bellagio koffer in het leven geroepen. Deze moderne reiskoffer heeft de goede kwaliteit van nu, maar de karakteristieke vintage uitstraling van toen.

 

  1. Enrico Benetti Denver

Deze champagne kleurige koffer is ideaal voor mensen die altijd te veel spullen meenemen. Het heeft een inhoud van maar liefst 102 liter. Door de soepele wielen en verstelbare trekstang blijft het eenvoudig om de koffer te vervoeren. Ook beschikt het over een TSA-slot waarmee je naar de Verenigde Staten kunt reizen.

 

  1. Horizn Studios Model H7

Op het vliegveld moet je vaak uren wachten. Je probeert de tijd te doden met een smartphone of tablet, maar zit al snel met een lege batterij. Met deze Horizn koffer is dat verleden tijd – er zit namelijk een ingebouwde powerbank in!

  1. SUITSUIT Fab Seventies

SUITSUIT koffers zijn erg populair onder de modebewuste reizigers. Het Seventies model is niet alleen een praktische reiskoffer, maar ook een echte toevoeging aan je outfit. De blauwe kleur is prachtig voor mannen en vrouwen.

 

  1. Travelite Elbe

Deze stoere rode koffer herken je al van een grote afstand. Dat is natuurlijk ideaal als je de bagage gaat ophalen bij de lopende band.

Leave a Response