NieuwsFashionFeatured

Abonnement om je vrouw maandelijks te verrassen

Danny Bijl1423 views
Roos als cadeau

De meeste mannen krijgen het verwijt dat ze hun vrouw te weinig verrassen. In het begin van de relatie zijn er vaak nog genoeg verrassingen, maar later in de relatie wordt dit een stuk minder. Aangezien vrouwen natuurlijk altijd in zijn voor een verrassing is er nu (voorlopig alleen nog in Amerika) een hele handige dienst: Better BoyFriend. Deze dienst zorgt ervoor dat je vrouw of vriendin maandelijks een presentje ontvangt.

Je hebt hierbij de keuze uit twee abonnementen: een ‘goedkope’ variant waarbij er elke maand een cadeau met een waarde van 50 tot 75 euro verstuurd wordt. Bij de variant bedraagt het cadeaubedrag tussen de 100 en 125 dollar per maand. Verder is er de handige optie om bij bijzondere gelegenheid automatisch een cadeau te laten versturen. Zo vergeet je in ieder geen Valentijnscadeu, je trouwdag of nog erger: haar verjaardag. Je hebt per maand de mogelijkheid om het cadeau af te keuren. Laat je niets van je horen dan wordt het cadeau echter automatisch verstuurd.

Drukbezette mannen

De dienst wordt in Amerika op het moment van schrijven onggeveer door 350 mannen gebruikt. Dit zijn voornamelijk mannen die druk zijn in het zakenleven en ook werknemers van techgiganten Apple, Facebook en Google.

Wat vind jij van deze dienst? Zou jij deze gebruiken wanneer deze dienst in Nederland beschikbaar is?

Leave a Response