Eten & Drinken

Alcoholvrij bier: dit zijn de beste alcoholvrije bieren van het moment

Redactie MannenNieuws1377 views
Alcohol vrij bier

Soms heb je trek in een biertje maar is het net even het verkeerde moment, bijvoorbeeld als je nog moet rijden of de dag erna fit moet zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook alcoholvrije biertjes. Sommige zijn heerlijk maar er zitten er ook een paar tussen die niet bepaald geweldig zijn: dit bleek onder andere uit een blinde smakentest bij Alstu.nl. Heb je ook wel eens zin in een alcoholvrij biertje maar heb je geen idee wat het beste alcoholvrije bier is? Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet, proost!

Heineken

Het alcoholvrije biertje van heineken is een groot succes. Als je deze blind proeft is hij niet van een echt biertje te onderscheiden. Knap gedaan door de mannen van Heineken. Niet gek ook dat dit een van de populairste alcoholvrije bieren is van het moment.

Alcoholvrij bier

Jever Fun

Als we kijken naar verschillende testen komt Jever Fun iedere keer weer hoog uit. Door de sterke aroma’s van graan en hop is dit een geweldig biertje. De reden dat dit biertje zo lekker is, is dat het net als normaal bier wordt gebrouwen. Aan het einde wordt de alcohol eruit gehaald. Er blijft een klein beetje achter, namelijk 0,3%. Het is dus eigenlijk een alcohol arm biertje. Het bier heeft een frisse en bittere smaak.

Grolsch

Grolsch heeft ook goed zijn best gedaan om een lekkere alcoholvrije bier op de markt te brengen, en dat is gelukt! Het bier is best zoet en heeft fruitige aroma’s. Ook heeft het een mooie schuimlaag en goudblonde kleur. Dit bier is wel helemaal alcoholvrij. Veel mensen vinden na Heineken dit het lekkerste bier.

Braxzz Porter

De naam van dit bier belooft in ieder geval veel goeds. Gelukkig maakt de smaak ook zijn naam waar. Het is een donker biertje met een bijzondere smaak. De smaken die het meeste naar boven komen zijn, chocolade, espresso en port. Het bier is niet van echt te onderscheiden en helemaal alcoholvrij. Oorspronkelijk komt dit bier uit londen, het is heerlijk met een lekker stukje rood vlees.

En? Ben je al overtuigd om de volgende keer een alcoholvrij biertje te pakken? Wij in ieder geval wel. Natuurlijk zijn er buiten deze bieren nog meer heerlijke varianten te vinden. Als je het leuk vond om over de top 4 lekkerste alcoholvrije bieren te lezen kun je eens kijken op Alstu.nl. Daar vind je meer van dit soort lijstjes.

Leave a Response