Eten & Drinken

Avondje uit in Den Bosch: 6 leuke ideeën

Redactie MannenNieuws1 comment1678 views
varen in den bosch

Of je nu met vrienden wat leuks gaat doen, een geschikte locatie zoekt voor een vrijgezellenfeest of romantisch uit wilt met je vriendin: in Den Bosch zit je voor alle activiteiten goed. Al klinkt Den Bosch op zijn leukst tijdens carnaval, er is ook genoeg te doen gedurende de rest van het jaar. Deze 6 leuke ideeën voor een avondje uit in Den Bosch zijn absoluut de moeite waard!

1.      Escape room

Escape rooms zijn hartstikke ‘in’. Ze zijn razend populair, want ze bieden een leuke combinatie van spanning en uitdaging. Of je nu als vrijgezellentroep wordt opgesloten in een grote kamer of knus samen met je vriendin: je moet binnen het uur de oplossing vinden, anders blijven jullie voor altijd opgesloten…

2. Bierproeverij en tapcursus

Brabant en bier zijn een perfecte combinatie. Is jouw vriendin ook dol op bier, dan is dit het ideale uitje voordat jullie echt gaan stappen. Ook voor vriendengroepen is dit gegarandeerd een avond gezelligheid – en je leert er ook nog wat ‘nuttigs’ van!

bierproeverij den bosch

3. Varen in Den Bosch

Varen is in Den Bosch heel goed mogelijk. Houd je van oud, dan ga je op historische vaartocht. Relaxt varen doe je op een salonboot, met een vrijgezellenfeest kies je de bierboot. Voor een romantisch vaartochtje huur je een sloep die je zelf kunt besturen. Oftewel: voor elk doel is er wel een geschikt vaartuig te vinden. Ga je zelf varen? Houd je dan aan de vaarregels.

4. Festivals en feesten

Den Bosch is een feeststad. Dat is ook te merken aan de festivals en bijzondere dagen die er weer in het verschiet liggen. Ook buiten het carnaval om is er genoeg feestelijks te doen in Den Bosch. Denk bijvoorbeeld aan het food truck festival, Dans le Duc, een optreden van Guus Meeuwis of de streetparade.

5. Lekker uit eten

Wil je als groep lekker ergens gaan eten, of ga je er romantisch met zijn tweetjes op uit? Er zijn veel leuke restaurants in Den Bosch. Maar hoewel Den Bosch bekend staat om Bourgondisch genieten is er een onverwachte uitschieter: het sushi restaurant in Den Bosch is beroemd en wordt gezien als een van de beste restaurants van de stad.

sushi den bosch

6. Het Minderbroedersplein

Wil je Bourgondisch genieten of een (al dan niet romantisch) terrasje pakken, dan doe je dat op het Minderbroedersplein. Dit gezellige plein ligt in het hart van de stad en er zijn allerlei leuke kleine boetiekjes voor de dames in het gezelschap. Kunnen de heren genieten van hun biertje terwijl de dames winkel in winkel uit lekker shoppen!

Den Bosch is een super leuke stad om een avondje uit te gaan. Daaronder valt alles van een kroegentocht of een festival bijwonen tot een romantisch avondje met je vriendin. Met deze 6 leuke ideeën om een avondje uit te gaan, scoor je altijd. Kies een van deze uitjes en ervaar zelf hoe leuk Den Bosch voor jou kan zijn!

1 Comment

Leave a Response