FeaturedEten & DrinkenNieuws

Bier aanbieding in de gaten houden? Zo doe je dat!

Redactie MannenNieuws1490 views
bier aanbieding

Als man zal je ongetwijfeld snappen wat we bedoelen als we zeggen dat er niets boven een lekker biertje gaat. Of het nu na een lange dag hard werken is, tijdens een ouderwets gezellig avondje met je vrienden of bij die zomerse barbecue: een verfrissend biertje doet het eigenlijk altijd goed. Natuurlijk heb je daarbij zo je eigen voorkeuren: misschien drink je het liefst altijd die ene biersoort, of ben je meer van de afwisseling en stem je je bierkeuze af op de gelegenheid. Wat je ook drinkt, te veel betalen doe je uiteraard liever niet! Daarom lees je in dit artikel alles over bier kopen als er een bier aanbieding is.

Je zou wel gek zijn!

Je hebt heus wel wat geld over voor dat biertje dat je zo graag drinkt, maar er te veel voor betalen? Je zou wel gek zijn! Als je je bier in huis haalt als er een goede bier aanbieding is, houd je mooi geld over voor al die andere dingen die het leven leuk maken. Bijvoorbeeld om te gaan stappen en buiten de deur een biertje te pakken. Gelukkig hoef je niet alle supermarkten persoonlijk langs te lopen om op de hoogte te zijn van iedere aanbieding. Er zijn volop slimme tools (denk: websites, apps) waarmee jij de voordeligste bier aanbieding kunt scoren. Websites voor bieraanbiedingen zetten wekelijks tientallen aanbiedingen voor je op een rijtje: kratten, sixpacks, dozen, trays en noem maar op; jij hoeft alleen nog maar te kiezen welke bier aanbieding je het lekkerst lijkt! Een paar handige sites:

Lekker blond, of liever donker?

Ook met een app voor bier aanbiedingen hoef je nooit een scherpe aanbieding over het hoofd te zien. Zo zijn er de GoedkoopBier app (voor iPhone) en de Bier Aanbieding app. Of je nu gaat voor hoogblond, of meer hebt met donker, het is altijd aan te raden de aanbiedingen te checken voordat je bier gaat inslaan. En als je weet dat je binnenkort een feestje te vieren hebt, let dan vooral ook op de bier aanbieding volgende week. Kun je nu mooi alvast ruimte maken in je koelkast om je voorraadje straks koud te leggen. Hoe je weet wat de bier aanbieding volgende week is? Ook dat is kinderlijk eenvoudig: gewoon de genoemde apps of sites in de gaten houden.

Kwestie van even checken

Shop je het liefst bij je ‘eigen’ favoriete supermarkt? Ook die geven op hun eigen websites meestal een handig overzicht van hun aanbiedingen, zowel van dit moment als van volgende week. Kwestie van even checken voordat je de deur uitgaat om de biervoorraad op peil te brengen. Zo kom je toch voor de beste prijs aan het beste bier, zonder dat je er kilometers voor om hoeft te rijden. Ook bij je vertrouwde super hoef je geen cent te veel te betalen voor je bier. Al met al heeft het optimaliseren van je bierinkoop dus niet veel meer om het lijf dan vanuit je luie stoel een paar sites of apps checken.

Voordelig genieten

Zoals je ziet, kun je er op allerlei manieren voor zorgen dat je nooit misgrijpt als je smacht naar je favoriete bier. Laat al die uitgekiende sites en apps gewoon voor je werken, dan hoef jij alleen nog maar bij de juiste super of slijterij je slag te slaan. Zeker als je de inkoop groots aanpakt en bijvoorbeeld gaat voor kratten, spaar je zo al snel vele euro’s uit. Simpelweg even die ene site openklikken of die app checken en je weet waar je moet zijn. Met dat beetje voorbereiding profiteer je optimaal van de beste aanbiedingen en ben je voorbereid op al die momenten die vragen om een biertje. En dan houd je nog geld over ook – en da’s mooi meegenomen, toch?

Leave a Response