Fashion

Blijf een hartenveroveraar, ook na je 39e levensjaar!

Redactie MannenNieuws1169 views
Uit Brits onderzoek blijkt dat mannen na hun 39e levensjaar niet meer interessant zijn voor de vrouw. De man lijkt vanaf die leeftijd lichtelijk onzichtbaar te worden voor de vrouw. Vooral jonge vrouwen krijgen vooral het gevoel dat ze met een vaderfiguur te maken hebben, in plaats van dat ze met een aantrekkelijke man staan te praten.Ben jij de 39 gepasseerd en kun je beamen dat het onderzoek klopt met hoe jouw leven eruit ziet? Dat kun je vast en zeker wel wat met onderstaande tips. Want natuurlijk wil jij ook na deze leeftijd aantrekkelijk blijven voor het vrouwelijke schoon.Blijf seksueel aantrekkelijk
Veel vrouwen vallen over het feit dat mannen na hun 39e levensjaar niet meer seksueel aantrekkelijk zijn. Ze doen er niet veel meer aan om aantrekkelijk gevonden te worden door een vrouw. Dat is iets dat absoluut moet veranderen. Neem iemand als David Beckham. Deze is nog steeds aantrekkelijk, zowel met kleding aan als alleen in een boxer. Zorg daarom dat je structureel sport en je lijf er afgetraind uitziet.Verzorg je gebit
Vroeger teveel gerookt en gedronken? Dit is slecht voor je gebit en bovendien ga je ervan stinken. Daarom dien je je tanden goed te poetsen, te flossen en mondwater te gebruiken. Als je op pad gaat, neem je altijd kauwgom om pepermunt mee. Uiteraard stop je met roken en teveel drinken.

Investeer in mooie kleding
Maak eens een afspraak met stylist(e) en laat je adviseren over welke kleding je goed staat. Je zult verrast zijn door het advies dat je krijgt. Bovendien maak je er een flitsende indruk mee op vrouwen!

Voorkom dunner wordend haar
Grijze haren vinden vrouwen veelal niet aantrekkelijk, net als dunner wordend haar. Heb je weinig haar meer op je hoofd, maar doe je er juist alles aan om dat kleine beetje haar lang te laten groeien? Dan zul je het hart van de vrouw niet veroveren. Scheer je hoofd liever kaal, want vrouwen vallen namelijk op stoere mannen. Bovendien maakt het je vaak een stuk jonger.

 

Leave a Response