Sport

BMW M

Redactie MannenNieuws1330 views

BMW M Bike
Ondanks dat we in een welvarende maatschappij leven komt ons luxe leventje niet zomaar aanwaaien. De boog kan echter niet altijd gespannen staan en af en toe moet je jezelf eens verwennen. Vrouwen lossen dat op door eens lekker te gaan shoppen maar voor ons mannen ligt dat niet zo simpel. Onze laatst aangekochte jeans of boxershort is geen onderwerp voor gesprek. Een nieuwe fiets echter wel en dan liefst een die niet iedereen heeft zoals de BMW M Bike Limited Edition 2015.

Wanneer je een BMWrijder bent hoeven we je niets meer te vertellen. Ballistische topprestatie aangevuld met een onderscheidende stijl zorgen ervoor dat je net een beetje meer opvalt. En alleen jij weet dat het comfort en Duitse degelijkheid van het merk BMW verder niets te maken heeft met uiterlijk vertoon. Met jou als hardwerkende man in gedachten die toe is aan iets speciaals heeft BMW een Limitid Edition van slechts 500 stuks bijzonder strakke racefietsen op de markt gebracht.

BMW Yellow
De sportfiets in uitgebracht in het zo specifieke BMW yellow en beschikt over een hydrodynamisch frame. Om ze lekker licht te houden zijn er volop carbon onderdelen aangebracht. Al gauw denk je bij een lichtgewicht fiets aan een zwabberend geval maar niets in minder waar. De BMW M Bike is de stabiliteit zelf en beschikt, net als de auto, over een perfecte wegligging.

Wil je jezelf kietelen met dit plaatje van een fiets zal je snel moeten zijn. 500 Stuks is geen aantal waarbij je te lang moet twijfelen. 13 April 2015 heeft BMW Duitsland laten weten dat de fiets voor € 1400,- de toonbank over mag gaan. Op zich geen onoverkomelijk bedrag voor een collectors item waarmee je onder je vrienden meteen een goed onderwerp van gesprek hebt.

Leave a Response