Gadgets

Cadeautje nodig? Met deze gadgets maak je iedereen blij!

Redactie MannenNieuws1128 views
Cadeautje - gadget

Vrienden, familie, kennissen, het zijn allemaal relaties. Allemaal op hun eigen manier. En relaties onderhoud je. Je groet ze wanneer je ze tegenkomt, hebt zo nu en dan contact en op verjaardagen geef je ze cadeautjes. Dan krijg je dat ook terug. En op je werk? Dan werkt het ook zo! Je zakelijke relaties moet je onderhouden om er wat voor terug te krijgen. Je hebt ze nodig en zij jou ook. En ja, natuurlijk ligt dat praktisch gezien wat anders dan je privérelaties. Maar het principe is toch hetzelfde. Het magische trucje is toch cadeautjes. Mensen zijn hoe dan ook gek op dingen krijgen. Relatiegeschenken dus! Dan kun je eenvoudig een katoenen tas bedrukken of kleine giveaways zoals aanstekers bedrukken, maar je kunt ook voor iets écht bruikbaars gaan: gadgets!

Veiligheid voorop

Veiligheid is een veelbesproken thema. Altijd al geweest, maar nu meer dan ooit. In de auto bijvoorbeeld. Het is niet voor niets natuurlijk, dat je je telefoon niet in je handen mag hebben in de auto. Daarom zijn telefoonhouders voor in de auto altijd goed. En dan op digitaal gebied. Skimming, phishing en spyware zijn begrippen waar regelmatig sprake van is. Voor digitale veiligheid zijn leuke en handige geschenken te vinden. Neem nou webcamcovers of RFID producten. RFID producten gaan skimming tegen, het buitmaken van gegevens via onder meer chipkaarten. RFID vind je in kaarthouders, portemonnees, telefoonhoesjes, noem maar op. Daarmee laat je zien dat je je van deze risico’s bewust bent. Plus, je geeft echt iets bruikbaars. Waarom dat zo goed is, daar hebben we het straks over.

Koos draadloos

Draadloos opladen

Draadloos opladen is helemaal van nu. Lang niet iedereen maakt er nog gebruik van, want ook niet elke smartphone kan dit. Maar het is zeker in opkomst. Geef je nu een draadloze oplader, dan is het nog innovatief en origineel. Over een tijd is het niet zo bijzonder meer. Deze wireless chargers worden alleen maar beter en worden ook verwerkt in alledaagse voorwerpen, zoals bureaulampen of organizers.

Multifunctioneel

Over multifunctionele producten gesproken. Een vuistregel bij relatiegeschenken is dat het effect des te groter wordt wanneer het product ook echt gebruikt wordt. Logisch ook, want als het niet bruikbaar is, verdwijnt het in een kast, lade of zelfs de prullenbak. Daar wil je niet in investeren. Daarom is het handig om voor iets multifunctioneels te gaan, dan is de kans groter dat het bruikbaar is. Naast de draadloze opladers die verwerkt zitten in iets anders, heb je ook powerbanks met bijvoorbeeld zaklampjes of telefoonhouders erin. Je hebt speakers die tegelijkertijd een powerbank zijn of speakers verwerkt in bijvoorbeeld een drinkfles.

Go eco!

Wat het ook goed doet is duurzaamheid. Ook al ben je hier zelf niet zo mee bezig, een ander is dat wel. Dan wordt het waarschijnlijk niet zo gewaardeerd wanneer je met allerlei plastic producten aankomt die misschien wel een hoop stroom verbruiken. Dat veel stroom verbruiken wordt al vaak voorkomen bij veel nieuwe gadgets. Maar dat materiaal is wel een dingetje… Toch kun je powerbanks, speakers en opladers van duurzaam materiaal

Leave a Response