Vrouwen

Met deze cadeautjes voor je vriendin laat je haar smelten

David1574 views

Misschien ken je het wel: je vriendin is bijna jarig en je hebt geen flauw idee wat je haar dit jaar weer moet geven. Er wordt wel eens gezegd dat een cadeau voor een man lastig is, maar wat ons betreft ligt de realiteit andersom. De meeste mannen zijn al snel tevreden, terwijl veel vrouwen net wat kieskeuriger zijn.

Met name een armbandje of kettinkje is vaak een flinke gok, waar je vaker de mist in kunt gaan dan de juiste keuze maakt. Daarom heeft Mannennieuws.nl een lijst van 5 leuke cadeaus samengesteld waarmee je het eigenlijk altijd wel goed zult doen bij je vriendin.

1. Snuggy

Misschien ken je ze nog van de oude Tell Sell reclames. Inmiddels is Tell Sell al vrijwel volledig verdwenen van de Nederlandse televisie, maar de snuggy is nog altijd niet weg te denken uit menig cadeauwinkel.

Met een goede reden, want deze fleecedeken met mouwen misstaat eigenlijk in geen enkele woonkamer. Maak het met de snuggy lekker knus en maak je klaar voor een Netflix and Chill!

2. Rondvaart en high tea

Kijk, een high tea is iets dat de meeste vrouwen doen met hun vriendinnen. De gemiddelde man zit er niet direct op te wachten, maar juist daarom is het een topcadeau voor je vriendin. Of je de high tea nou leuk vindt of niet, je toont hiermee dat je graag iets met haar gaat doen dat zij leuk vindt, maar jij niet perse.

Combineer de high tea met een leuke rondvaart, bijvoorbeeld door de prachtige Biesbosch, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

3. Flyboarden

Is je vriendin in voor avontuur, dan is flyboarden misschien wel een goede keuze. Een flyboard is een soort skateboard met hieraan bevestigd twee grote slangen waaruit met hoge kracht water spuit. Het gevolg is dat je als het ware gaat zweven, een enerverende ervaring.

Uiteraard doe je het flyboarden boven water. Niet alleen omdat je anders veel water verspilt, maar ook omdat het enige oefening nodig heeft om stabiel te blijven. Een val in het water is net wat comfortabel wanneer het misgaat.

4. Kruiden en groeigel

De kruiden die je bij de supermarkt kreeg om zelf te laten groeien waren mateloos populair. Nu je ze niet meer kunt krijgen, zijn er gelukkig nog manieren om alsnog zelf kruiden te laten groeien. Eén leuk cadeau voor haar is een gelpotje waarin je kruiden kunt laten groeien.

Wat het vooral leuk maakt is dat de gel (die als voedingsbodem dient) doorzichtig is. Je kunt dus precies zien hoe de wortels van de kruiden groeien. Bovendien is het potje stijlvol en past het daarom in veel interieurs.

5. Hot stone massageset

Om de avond goed te beginnen misstaat een massage eigenlijk nooit. Maak de massage prettiger met een hot stone massageset. In de set zitten stenen die je eenvoudig kunt opwarmen. Vervolgens leg je deze op de blote rug, wat erg prettig aanvoelt. In combinatie met een fijne massage met je handen maak je jezelf onsterfelijk bij je vriendin.

Leave a Response