Gadgets

De 5 vetste gadgets van 2021

Redactie MannenNieuws793 views
De 5 vetste gadgets van 2021

Ook al zitten wij allemaal thuis, de wereld van de technologie dondert keihard door. Daarom zijn ook dit jaar al een hele reeks aan vette nieuwe gadgets gelanceerd en komen er vast nog een hoop bij. De vraag is nu: welke gadgets zijn zo vet dat je ze gelijk in huis moet halen? Wij maken het hieronder wel heel makkelijk voor je: bekijk snel de 5 vetste gadgets van 2021.

1. 5G smartphone

Dit is hét jaar van de 5G smartphone. Als gadgetfreak weet je al dat de Nederlandse providers sinds juli vorig jaar hun supersnelle 5G netwerk aanbieden, maar sinds 2021 dekt het 5G netwerk ook daadwerkelijk een groot deel van Nederland. Daarnaast komen er steeds meer betaalbare 5G smartphones op de markt, zoals de Motorola G 5G en de Oneplus Nord.

Gemiddelde prijs: €249,99 Motorola G 5G, €399 OnePlus Nord.

2. Sonos Arc soundbar

Laten we eerlijk zijn: de gemiddelde soundbar klinkt bar slecht en ziet er niet uit. Begin dit jaar heeft geluid koning Sonos hier verandering in gebracht met de Sonos Arc. Niet alleen is de geluidskwaliteit helemaal wat je verwacht van Sonos, de speaker is ook super slim en makkelijk te connecten met al je andere Sonos speakers.

Gemiddelde prijs: €899 Sonos Arc

3. Elektrische Fiets van Gazelle

Elektrische Fiets van Gazelle

Zeg maar gedag tegen de zware en lelijke elektrische fietsen van een paar jaar geleden. Anno 2021 kun je bij Gazelle allerlei verschillende supervette e bikes kopen. Niet alleen gaan ze nu sneller dan vroeger, tot zelfs 45 km/u, maar de fietsen van Gazelle zien er ook goed uit en de actieradius is inmiddels flink gegroeid.

Gemiddelde prijs: €2499 Medeo T9 Gazelle

4. Apple Watch 6

Sowieso worden de smartwatches van Apple elk jaar steeds beter. Alleen heeft het nieuwste model smartwatch van Apple past écht grote stappen gemaakt. Niet alleen heeft de smartwatch een goede fitnesstracker, de Apple Watch 6 werkt nu ook als hartritmemonitor en stuurt op eigen houtje een notificatie naar 112 wanneer er iets niet klopt.

Gemiddelde prijs: €428,25 Apple Watch 6

5. Theragun Prime massage-gun

Wat krijg je wanneer je veel zit en weinig beweegt? Precies. Vastzittende spieren. Daarom is een massage pistool de ideale gadget voor 2021. Het beste massage pistool op de markt van dit moment is de Theragun Prime. Niet alleen de beste massage die je ooit hebt gehad, maar ook nog eens smart met een app en altijd beschikbaar. Doen!

Gemiddelde prijs: €299 Theragun Prime

Leave a Response