FeaturedGadgets

De Apple Watch

Redactie MannenNieuws1486 views
apple watch

Op 9 september heeft Apple de Apple Watch aangekondigd. Dit slimme horloge moet zich onderscheiden van andere door het stijlvolle uiterlijk en de mogelijkheid om je gezondheid compleet te monitoren.

Release datum en prijs

Apple heeft laten weten dat het horloge in het begin van 2015 op de markt komt. De verwachting van kenners in dat dit op zijn vroegst in februari zal zijn, omdat iedereen na de feestdagen vaak wat minder te besteden heeft. Hij zal te verkrijgen zijn vanaf $ 349. Echter zullen er veel verschillende modellen komen waarvan sommige flink duurder zullen zijn.

Design

De Apple Watch zal verschijnen is veel verschillende versies. Het klokje wordt geleverd in 2 maten. Het glas kan worden gemaakt van 3 verschillende materialen, dit is afhankelijk van het gebruik. Een sporthorloge zal worden geleverd met beter glas. De ombouw kan worden gemaakt van verschillende metalen zoals roestvrij staal, aluminium en goud. Het bandje kan ook in allerlei kleuren en materialen worden geleverd. Je hebt dus genoeg keuze en er zal altijd wat bij zitten wat bij jouw stijl past.

Features

Met dit horloge, kun je net als met de nieuwe Iphone betalingen doen. Ook kan dit horloge je hartslag meten. Dit kan ook handig zijn tijdens het sporten. Zo kan het ook je calorieën bijhouden. Verder houdt het je snelheid en aantal stappen bij. Wanneer je een bericht krijgt, geeft het horloge opties van logische antwoorden. Met een klik kun je dit antwoord dan versturen. Staat het geschikte antwoord er niet bij kun je het inspreken via text-to-speech.

Afbeelding: http://theawesomer.com/photos/2014/09/apple_watch_iwatch_7.jpg

Leave a Response