Fashion

De belangrijkste accessoires voor bij een pak: dit zijn ze

Redactie MannenNieuws451 views
De belangrijkste accessoires voor bij een pak dit zijn ze

Of je nu naar kantoor gaat of een feestelijke gelegenheid hebt: het komt vast wel eens voor dat je een pak draagt.Het pak zelf is dan natuurlijk al stijlvol, maar je kunt er nog meer aan doen om jouw outfit helemaal compleet te maken. Er zijn namelijk een paar belangrijke accessoires die ervoor zorgen dat je er nog stijlvoller bij loopt. In welke accessoires je zou moeten investeren? Wij zetten hieronder een aantal voorbeelden op een rij!

Mooi horloge

Een accessoire waar je zeker aan zou kunnen denken als je regelmatig een pak draagt, is een mooi horloge. Want een horloge is niet alleen hartstikke functioneel, ook is het enorm stijlvol. Het kan jouw outfit echt een boost geven, waardoor het zeker een aanrader is om er eentje te dragen. Op zoek naar een mooi horloge bij jouw pak? Tag Heuer sport horloges bekijken kan dan een goede mogelijkheid zijn.

Stropdas

Zeg je een pak, dan zeg je een stropdas. Dit accessoire is dan ook eigenlijk echt onmisbaar bij een mooi herenpak. Het is hierbij belangrijk dat je kiest voor een stropdas die goed te matchen is met de rest van jouw pak. Kies voor de juiste kleurencombinatie en houd het professioneel als het bijvoorbeeld voor een zakelijke gelegenheid is. Het is niet de bedoeling dat jouw stropdas afleidt van jouw pak. Voor zakelijke gelegenheden kan het een aanrader zijn om te kiezen voor neutrale kleuren, want hiermee zit je altijd goed.

Manchetknopen

Manchetknopen

Een accessoire dat ook zeker passend is bij een mooi herenpak, zijn manchetknopen. Dit is natuurlijk alleen van belang als je beschikt over een pak dat beschikt over manchetten. Manchetknopen zijn te koop in heel veel verschillende soorten, waardoor je hier een ruime keuze in hebt. Je kunt kiezen voor basic knopen voor een neutrale look, maar je kunt ook flink uitpakken door luxe varianten te kiezen. Manchetknopen geven jouw pak nog net dat beetje extra, waardoor het tegelijkertijd ook meer persoonlijk wordt. 

Leren riem

Wat ook een mooi accessoire is voor bij een pak, is een leren riem. Een riem is niet alleen functioneel, het is ook zeer geschikt als stijlvolle toevoeging aan jouw pak. Wel is het van belang dat je kiest voor een leren riem die perfect passend is. Het is namelijk niet de bedoeling dat jouw riem losser zit en gaat hangen, want dit kan jouw pak er juist wat rommeliger uit laten zien. Zorg ervoor dat je de juiste lengte koopt. Leren riemen zijn natuurlijk te koop in verschillende kleuren. Zorg ervoor dat je een riem koopt die je goed kunt combineren met de rest van je pak.

Als je iemand bent die vaak een pak draagt, is het zeker goed om erover na te denken hoe je jouw outfit nog completer kunt maken. Deze accessoires hierboven zijn in ieder geval goed om in gedachten te houden, want hiermee kun je al een heel eind komen. Waar je ook voor kiest, met een mooi pak en bijpassend accessoire loop je in ieder geval helemaal in stijl de deur uit.

Leave a Response