Vrouwen

De beste cadeau tips voor een vrouw

Redactie MannenNieuws265 views
De beste cadeau tips voor een vrouw

Misschien is jouw vriendin binnenkort jarig of wil je haar gewoon even spontaan verrassen. Het is lastig om telkens een origineel cadeau te vinden, maar in deze blog lees je allerlei tips! Jouw vrouw, vriendin of partner verrassen? Lees snel verder.

#1. Romantische avond

Wil je origineel een romantische avond uit? Schrijf haar een handgeschreven kaart en zorg dat zij om een bepaald tijdstip bij haar favoriete restaurant is. Hiermee zorg je ervoor dat er een spanning ontstaat, omdat je elkaar pas bij het restaurant ziet. Sluit de avond af met heerlijke cocktails bij een leuk tentje in de buurt. Hiermee scoor je zeker punten!

#2. Items voor in huis

De meeste vrouwen zijn gek op interieur items. Iets dat nu helemaal populair is zijn Salontafels van mangohout. Mangohout is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid, lange levensduur, maar ook, omdat het betaalbaar is in vergelijking met andere houtsoorten. Wil je haar (en jezelf natuurlijk ook) verrassen met prachtige salontafels? Kijk dan eens online naar inspiratie. Tip: voor een speels effect is het combineren van meerdere salontafels erg leuk.

Items voor in huis

#3. Verrassingsreis

Herinneringen maken vergeet je nooit meer, daarom is het extra leuk om haar mee te nemen op een verrassingsreis. Neem haar bijvoorbeeld mee naar Parijs, de stad van de liefde! Of kies een mooie plek waar jullie beide nog nooit zijn geweest. Hierdoor kun je de stad ontdekken en heerlijk eten en drinken op leuke plekjes.

#4. Spelletjesavond

Haal een nieuw spelletje in huis en leer elkaar op een andere manier kennen. Er zijn diverse soorten spellen waarbij je vragen aan elkaar moet stellen waarbij je erg de diepte in gaat. Hierdoor kom je op onderwerpen waar je het normaal gesproken niet zo snel over zou hebben wellicht. Maak er een leuke avond van met kaarsen, een drankje en lekkere hapjes.

#5. Aandacht

Dit is toch wel iets waar vrouwen écht naar verlangen… persoonlijke aandacht! Haal een lekkere massageolie in huis, verwen haar met kleine verassingen en geef haar de aandacht die zij verdient. Hierdoor zorg je ervoor dat je weer even in contact staat met elkaar en haar de aandacht geeft die ze verdient.

Het belangrijkste is dus om aandacht te besteden aan haar wensen en verlangen. Zorg dat je origineel bent en laat zien dat je om haar geeft. Door deze kleine verassingen zorg je ervoor dat je dit laat zien.

Leave a Response