Lifestyle

De leukste cadeaus voor een jarige vriend

Redactie MannenNieuws229 views
De leukste cadeaus voor een jarige vriend

Is een van de vrienden uit de vriendengroep binnenkort jarig? Verras deze vriend met een leuk en origineel kado. Vaak klinkt dit makkelijker, dan dat het uitzoeken ervan in de praktijk blijkt te zijn. Immers, een voetbalshirt heb je al eens gegeven en je hebt hem ook al eens meegenomen naar een wedstrijd van diens favoriete club. Een etentje stond al gepland en ook wijn of sterke drank heeft deze vriend al voldoende. Wat zijn originele alternatieven, die je in zo’n geval kunt overwegen? In dit artikel zetten we een aantal ideeën voor je op een rijtje. Op welke van deze ideeën kwam jij zelf ook al?

Geef een belevenis cadeau aan je vriend

Zeker naarmate je vrienden ouder beginnen te worden, kan het lastiger zijn om een geschikt cadeau te vinden. Veel fysieke cadeaus zal je kameraad immers zelf al hebben gekocht. Een goed alternatief voor een fysiek presentje, is een belevenis cadeau geven. Je kunt hierbij denken aan een wandeling met alpaca’s, een massage voor je vriend, een cursus fotografie of bijvoorbeeld kajakken in de branding. Bepaal vooraf voor jezelf of je met je vriend mee wilt gaan tijdens deze belevenis, of dat je het cadeau geeft om je vriend diens partner mee te laten nemen. Het kan invloed hebben op de belevenis die je kiest. Nog leuker is het om als vriendengroep mee te gaan. Zo maak je samen een nieuwe herinnering! Niets is origineler dan een herinnering cadeau geven.

Geef een belevenis cadeau aan je vriend

Verschillende leuke uitjes voor mannen

Naast de al genoemde voorbeelden van belevenissen die je een vriend uit de vriendengroep cadeau kunt geven, zijn er meer opties. Denk ook aan een middag boogschieten, of bijvoorbeeld aan een cursus golf op de golfbaan. Vergeet in dat laatste geval niet allemaal je mooiste outfit aan te trekken, passend bij de sport die jullie deze middag gaan leren. Ook gaaf is bijlwerpen; het kan in steeds meer Nederlandse steden. Er zijn verschillende webshops waar je dergelijke belevenissen cadeau kunt doen aan een jarige. Kijk er zelf eens rond om inspiratie op te doen. Wat past het beste bij de jarige vriend uit de vriendengroep?

Maak het cadeau zo persoonlijk mogelijk

Bij het geven van een cadeau is het leuk er moeite in te stoppen. Dit doe je door het cadeau persoonlijk te maken. Voeg bijvoorbeeld een kaartje toe, waarin je opschrijft waarom je specifiek voor dit cadeau gekozen hebt. Het laat zien dat je over het cadeau hebt nagedacht. Eerder werd het voorbeeld van het voetbalshirt genoemd; laat deze bedrukken met de bijnaam van je jarige vriend. Ook kun je er de naam van jullie vriendengroep op laten drukken. Des te persoonlijker een cadeau is, des leuker is het vaak ook om deze te ontvangen.

Leave a Response