Fashion

De leukste zomerschoenen voor mannen!

Jaro1433 views
zomerschoenen

We weten dat vrouwen gek zijn van schoenen, maar mannen kunnen er ook wat van. Weinig mannen zullen het toegeven, maar veel mannen zijn verschrikkelijk ijdel. Dan hebben we het niet over make-up en gelakte nagels, maar wel over de outfit. Dit is natuurlijk niet ‘fout’ of ‘gênant’, een ijdele man is bezig met zijn uiterlijk en dat vinden vrouwen alleen maar aantrekkelijk. Een outfit is niet voltooid zonder een bijpassend paar schoenen. In tegenstelling tot vrouwen, die soms wel meer dan 50 paar schoenen in de kast hebben staan, hebben mannen beduidend minder schoenen. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen gemiddeld 23 paar schoenen in de kast hebben staan, bij mannen ligt dit gemiddelde onder de 10. Toch vinden wij, dat je als man best mag variëren met schoenen. Om het zomerseizoen af te trappen hebben wij de X leukste zomerschoenen voor mannen op een rijtje gezet!

1. Teenslippers

De meest voor de hand liggende zomerschoen is natuurlijk de teenslipper. Makkelijk, comfortabel en toch ook stijlvol. Het beste kun je voor leren teenslippers gaan. Deze gaan langer mee en zo heb je hier meerdere zomers plezier van. De meeste mannen kiezen echter voor de standaard teenslipper. Dit is uiteraard ook prima. Combineer deze met een hippe zwembroek én bijpassende zonnebril en je bent klaar voor de zomer!

zomerschoenen-4

2. Witte sneakers

Naar kantoor kun je natuurlijk niet aan komen zetten met sneakers, laat staan witte sneakers. In je vrije tijd is het echter een ‘different ballgame’. Witte sneakers zijn stijlvol, eenvoudig te combineren én dus echt een must voor de moderne man. Het merk maakt verder niet uit, zolang je ze wel mooi wit houdt. Een witte sneaker die niet wit meer is kan namelijk echt niet.

zomerschoenen-3

Lees ook: 5 trendy mannenaccessoires voor in de zomer!

3. Espadrilles

Stel je voor: het is een warme zomerdag, iedereen is in een goede bui en de terrasjes stromen vol. Het laatste wat je op zo’n dag wilt is warme, dichte schoenen dragen. Voor deze dagen komen de zogeheten ‘Espadrilles’ van pas. Deze frisse schoenen moet elke man absoluut op zijn schoenenplankje hebben staan. Je stapt er zo in met je blote voeten en ze luchten heerlijk door. Mooie blouse erboven en je ziet eruit als een Armani model. Laat de zomer maar komen!

zomerschoenen-2

4. Loafers

Heb je een aangelegenheid waar je niet met bovenstaande modellen aan kunt komen kakken? Dan bieden loafers uitkomst. Deze leren of suède schoen is modieus, comfortabel en stevig. Voor een klassieke stijl kun je voor zwart gaan, maar onze favoriet is de bruine variant. Draag ze echter niet met blote voeten, want het zijn wel ‘zweetschoenen’.

zomerschoenen

Hoeveel paar schoenen heb jij in je kast staan? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response