Vrouwen

De mooiste vrouwen van Nederland in 2020

Tom van Pinxteren2627 views
De 5 mooiste vrouwen van Nederland

De mooiste vrouwen van Nederland worden eens per jaar bekend gemaakt in de FHM 500. Hoewel smaken verschillen kan het toch geen kwaad om de hoogs genoteerden even te behandelen. In dit artikel de top vijf mooiste vrouwen van de FHM 500 lijst 2020.

5. Katja Schuurman

Ze is inmiddels 45 jaar maar nog altijd een van de mooiste vrouwen van ons land. Al sinds 1994 steelt Katja Schuurman de harten van het Nederlandse publiek. Bij een verkiezing van mooie bekende Nederlandse vrouwen wordt haar naam bijna altijd genoemd. Dit jaar levert het haar de vijfde plek op in de FHM 500 lijst.

https://www.instagram.com/p/BxxpxUNI0NF/?utm_source=ig_web_copy_link

4.Romy Monteiro 

Op de vierde plaats staat wederom een van de mooiste vrouwen van Nederland. Logisch aangezien het de FHM 500 is. Rome Monteiro brak door in The Voice of Holland. Ze kan zingen, acteren, dansen en presenteren. Een prachtige vrouw waar we nog heel veel van gaan horen. Wellicht ooit wel omdat ze is verkozen tot mooiste vrouw van NL.

https://www.instagram.com/p/B2e6uzMog78/?utm_source=ig_web_copy_link

3. Yolanthe Cabau

Op drie staat de mooiste vrouw van Nederland in 2006, 2007 en 2009. Het gaat hier natuurlijk over Yolanthe. Ze is de favoriete vrouw van de FHM 500. Geen andere vrouw eindigde vaker bovenaan in de lijst van 500 mooiste vrouwen van Nederland. In 2020 dus geen eerste plek voor Yolanthe. Wel een mooie derde plaats tussen alle mooie vrouwen van Nederland.

https://www.instagram.com/p/B9Udo2vjXTM/?utm_source=ig_web_copy_link

2. Romee Strijd

Op de tweede plaats is een heuse Victoria’s Secret Angel te vinden. Romee Strijd is model van beroep en dat is niet verbasent. Wat een ontzettend knappe vrouw is dit. Daarom staat Romee volledig terecht zo hoog in deze lijst. Met haar carrière bij Victoria Secret treedt ze in de voetsporen van niemand minder dan Doutze Kroes. Romee Strijd behoort vast nog jaren tot de mooie Nederlandse vrouwen. 

https://www.instagram.com/p/B7tMMHdla5T/?utm_source=ig_web_copy_link

1. Sylvana IJsselmuiden

Van de mooiste vrouwen van 2020 kan er maar één bovenaan staan. Sylvana IJsselmuiden is de mooiste van alle Nederlandse mooie vrouwen. Ze staat bekend om haar liefde voor snelle auto’s en haar werk bij Dumpert. Sylvana kan je er goed bij hebben als een van de jongens. Haar mooie uiterlijk in combinatie met haar aardige karakter levert de titel mooiste vrouw van Nederland op.

https://www.instagram.com/p/B9qwBqJhSR2/?utm_source=ig_web_copy_link

Dit waren de vijf mooiste vrouwen van Nederland volgens de FHM 500 lijst. Er zijn ongetwijfeld argumenten voor een andere top vijf te noemen.  Ondanks dat behoren deze dames zonder twijfel tot de mooiste vrouwen van Nederland.  Wil je nog meer mooie vrouwen? Lees dan ook dit artikel.

Leave a Response