Films & Series

De nieuwste films in het Film1 pakket

Redactie MannenNieuws853 views
nieuwe films film 1

Elke maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. In dit artikel lichten wij een aantal films uit voor als het een dagje wat minder goed weer is of gewoon lekker voor ‘s avonds op de bank.

Lady Bird

De jonge Christine ‘Lady Bird’ McPherson (Saoirse Ronan) zet zich af tegen haar eigenzinnige maar liefhebbende moeder, maar lijkt meer op haar dan ze wil toegeven. Dit regiedebuut van Greta Gerwig werd genomineerd voor vijf Oscars.
Vanaf 9 december te zien bij Film1

Peter Rabbit (OV + NL)

Verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over het ondeugende konijn Pieter. In deze mix van animatie en live-action loopt de strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin ontzettend uit de hand.
Vanaf 1 december te zien bij Film1

The Shape of Water

Dit Oscarwinnende sprookje van Guillermo del Toro vertelt over de schoonmaakster Elisa die niet kan spreken. In het overheidslaboratorium waar zij werkt, ontdekt zij op onverwachte wijze de liefde die ze zo mist in haar geïsoleerde leven.
Vanaf 22 december te zien bij Film1

Maze Runner: The Death Cure

In dit epische laatste deel van de Maze Runner saga begint Thomas aan een gevaarlijke missie. Hij gaat op zoek naar een remedie om het dodelijke virus, bekend als de Flare, te verslaan.
Vanaf 15 december bij Film1

Pacific Rim: Uprising

In deze spectaculaire actiefilm gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.
Vanaf 8 december te zien bij Film1

Channel Zero S4 – The Dream Door

De pasgetrouwde Julian en Tom (Maria Sten en Brandon Scott) houden allerlei gebeurtenissen uit het verleden voor elkaar verbogen. Die geheimen brengen echter hun huwelijk én hun levens in gevaar, wanneer ze een mysterieuze deur vinden in hun kelder.
Vanaf 10 december te zien bij Film1

12 Strong

Ga mee met een waargebeurde militaire missie. Kort na de aanslagen van 11 september vertrekken twaalf Amerikaanse elitesoldaten naar Afghanistan om met een onverwachte bondgenoot de strijd aan te gaan tegen de Taliban en Al-Qaeda.
Vanaf 14 december te zien bij Film1

God’s Own Country

Johnny leidt op de boerderij van zijn ouders een saai en eentonig leven. Dit verandert echter volledig wanneer hij een Roemeense seizoenarbeider ontmoet. Een intense relatie begint en zal Johnny’s leven voorgoed veranderen.
Vanaf 16 december te zien bij Film1

The Rider

Brady is een getalenteerde paardentrainer en een rijzende ster in de rodeowereld. Na een heftige val tijdens een wedstrijd is het nog maar de vraag of hij deze sport ooit nog kan beoefenen en moet hij op zoek naar een nieuwe identiteit.
Vanaf 21 december te zien bij Film1

Vikings S5 – deel 2

Op Tweede Kerstdag gaat de hitserie Vikings verder met splinternieuwe afleveringen uit het vijfde seizoen, vol verrassende allianties en schokkend verraad. De Vikings strijden nog altijd om de macht over de wereld.
Vanaf 26 december te zien bij Film1

 

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?

Het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket van KPN. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast. Handig!

Leave a Response