GadgetsLifestyle

De stoerste smartphones van nu

Redactie MannenNieuws1112 views
Iphone X

Je smartphone is je leven en dat wil je natuurlijk wel laten zien. Wat zijn de hipste toestellen van nu en zijn er wel stoere smartphones beschikbaar in iedere prijsklasse? Telefoon.nl zet de stoerste smartphones van nu voor je op een rij.

Een stoere smartphone heeft een prachtig beeldscherm, sexy achterkant, zit tjok vol met high tech snufjes en last but definitly not least heeft uitmuntende camera’s. Je zal daarom ook wel begrijpen dat je voor een echte stoere smartphone direct in het hoge segment zit. Zijn er dan echt geen stoere telefoons in die andere prijsklassen? Ja hoor, die zijn er zeker.

De echte premium krachtpatsers

Op dit moment zijn er maar twee echte krachtpatsers die tientallen miljoenen keren over de toonbank gaan. Het zijn smartphones die beschikken over werkelijke alle features hebben die je maar kunt wensen en nog eens veel meer.

De eerste is natuurlijk de iPhone X. Een onwijs snel waterdicht vlaggenschip met prachtig groot AMOLED beeldscherm. De A11 processor van deze smartphone is ongekend snel en iOS is een prettig besturingssysteem. Je maakt met deze premium smartphone bijna professionele plaatjes en selfies zijn akelig scherp. Een bijkomend voordeel is dat veel vrouwen zullen smelten van deze dure Apple in je handen. Het Android antwoord op Apple komt de laatste jaren steevast van Samsung. De Samsung Galaxy S9+ is het summum van Android vlaggenschepen. Het schitterende toestel is in het gebruik net zo snel als de iPhone X en de selfie en hoofd camera’s van Samsung behoren al jaren tot de allerbeste. De sexy waterdichte behuizing van het vlaggenschip loopt prachtig afgrond over in het haarscherpe 6,2 inch Super AMOLED beeldscherm.

Revolutionaire derde

Terwijl twee fabrikanten vechten om de premium smartphone gebruiker gaat de derde er mee heen. Dat moet Huawei hebben gedacht en dat zou nog wel eens waar kunnen zijn. De Chinese nummer drie in de smartphone wereld presenteerde eind maart de schitterende Huawei P20 Pro. Een indrukwekkend premium vlaggenschip met alle features die je in 2018 mag verwachten. Waarin dit vlaggenschip uitblinkt is artificial intelligence en natuurlijk de drie bijna professionele hoofdcamera’s van Leica. Het trio bestaat uit uitstekende camera’s waaronder een 40 megapixel camera. Na aanschaf van deze revolutionaire camera smartphone zijn je Facebook en Instagram posts nooit meer hetzelfde en merk je vast meer volgers.

Stoere middensegment

Kun je dan echt niets meer kopen voor 300 tot 500 euro? Uiteraard kun je ook nog indruk maken op vrienden zonder daarvoor bijna duizend euro kwijt te zijn. De Nokia 7 Plus is een uitstekend toestel voor niet al te veel geld. Jazeker sinds 2017 is het Finse merk weer helemaal terug en hoe! Deze mid-range smartphone heeft een razend snelle processor en groot full screen beeldscherm. De drie Carl Zeiss camera’s maken het toestel tot een ware camera smartphone. Een goedkoop premium alternatief is de LG G6. Deze ondergewaardeerde smartphone kost bijna evenveel als de Nokia en blinkt uit in geluid en camera’s. Het snelle LG vlaggenschip is super sterk (MIL STD 810G) en waterdicht. Aan de achterkant vind je een uitstekend camera duo met een zeer rijk cameramenu.

Veel voor weinig

Terwijl Huawei door klimt naar het premium segment blijft er voor het budget segment ruimte voor dochter Honor. De Honor 9 Lite is hierin een uitstekende keuze. Het nieuwe budget toestel beschikt over een snelle middensegment processor met 3 GB werkgeheugen. De letterlijk schitterende glazen telefoon wordt gesierd door niet twee maar vier camera’s. Dit toestel biedt dan ook onwijs veel waar voor het geld. In de laagste prijscategorie vind je de Motorola Moto G5s als stoere smartphone. Het is een zuinige en complete smartphone voor de basis gebruiker. Wacht alleen wel even met het kopen, want over enkele weken wordt de volgende generatie gepresenteerd.

 

Leave a Response