Wonen

De voordelen van een sensorlamp

Redactie MannenNieuws980 views
Verlichting in tuin 3

Een sensorlamp in je tuin kent vele functies en voordelen, we zullen je in dit artikel van een aantal voorbeelden voorzien! Maar wellicht wil je eerst even wat inspiratie opdoen voor leuke buitenverlichting.

Lichtknoppen worden overbodig!

Wanneer je een stel lampen met een bewegingsmelder in je tuin installeert heb je vanzelfsprekend geen lichtknop meer nodig om deze lampen aan- en uit te zetten. Je loopt er langs en direct is je tuin voorzien van aangenaam licht, ideaal!

Je kunt je planten weer eens zien

Maak je een nachtelijk rondje door je tuin omdat je even moet nadenken of toe bent aan wat frisse lucht? Hoe top zou het dan zijn als je sensorlampen plots aanspringen en je ineens weer kunt genieten van al het moois dat je in je tuin hebt staan. Heb je nog geen mooie planten in je tuin? Misschien maar eens overwegen wat te gaan tuinieren!

Verlichting in tuin 1

Nooit meer zoeken naar je sleutelgat

Je kent het wel, je komt laat in de avond thuis en hebt misschien al een aantal glazen achter de kiezen. Je zet je fiets achterom en je wankelt richting achterdeur, daar begint eerst de helse zoektocht naar de juiste sleutel om vervolgens met de, wellicht nog vervelendere, taak te beginnen. Het sleutelgat vinden in het pikkedonker. Met een aanta een aantal praktische sensorlampen als buitenverlichting is dit probleem verleden tijd en brandt er altijd licht wanneer je thuis komt!

Verlichting in tuin 2

Geen struikelpartijen meer

Met van die functionele bewegingsmelders kun je voortaan altijd zonder zorgen je tuinpad afwandelen zonder over een omhoogstekende tegel of steen te struikelen en je knieën kapot te vallen. Daarnaast zorgen sensorlampen naast je tuinpad vaak voor een zeer sfeervol effect in je tuin!

Zoals je ziet is er meer dan genoeg reden om eens sensorlampen te overwegen! Het is een eenmalige investering die een heleboel onhandigheden uit de weg zal werken en daarnaast je tuin ook weer van een aangename sfeer zal voorzien.

Leave a Response