Vrouwen

Deze 9 mannelijke eigenschappen vinden vrouwen het aantrekkelijkst!

Jaro2217 views
mannelijke-eigenschappen02

Waar vallen vrouwen op? Als man is het belangrijk om er goed uit te zijn. Vrouwen vallen nu eenmaal vaak op een verzorgde, knappe man. Toch vallen vrouwen ook op het innerlijk. Er zijn een aantal aantrekkelijke eigenschappen van een man die vrouwen doen smelten. Welke eigenschappen vinden vrouwen het aantrekkelijkst? Wij hebben 9 eigenschappen op een rijtje gezet!

Aantrekkelijke eigenschappen van een man

Welke eigenschappen vinden vrouwen nu aantrekkelijk bij mannen? Zelf weet je waarschijnlijk wel welke van je eigenschappen positief zijn. Maar vinden vrouwen dit ook? Hieronder 9 eigenschappen die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen.

1 Intelligentie

Laten we gelijk met een discutabele eigenschap van start gaan. Of is het eigenlijk wel een eigenschap? Intelligentie is een breed begrip. Je hoeft echt geen IQ van boven de 150 te hebben, maar vrouwen vinden het wel aantrekkelijk als een man kennis van zaken heeft. Denk bijvoorbeeld aan algemene kennis, levenservaring, mensen kennis, normen en waarden. Een goed verstand, dat vinden vrouwen onweerstaanbaar en dat behoort dus tot de aantrekkelijk eigenschappen van een man!

2 Zelfverzekerdheid

Ten tweede vinden vrouwen het aantrekkelijk als een man zelfverzekerdheid uitstraalt. Pas op: verwar dit niet met arrogantie, want dat vinden vrouwen juist niet aantrekkelijk. De kunst is dus om zelfvertrouwen uit te stralen zonder dat je arrogant overkomt. En dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan… Je mag bijvoorbeeld best blij zijn met hoe je eruitziet, maar ga niet neerbuigend doen naar mensen die er anders uitzien.

3 Gevoeligheid

Het mes snijdt aan twee kanten… Naast zelfvertrouwen, mogen wij mannen ook best gevoelig en kwetsbaar zijn. Kwetsbaarheid is ook essentieel wanneer je intiem wilt worden met een vrouw. Laat een vrouw weten wat je angsten zijn en praat over wat er in je omgaat. Je hoeft geen Shakespeare te zijn, maar af en toe een beetje praten over je gevoelens is een echte must!

mannelijke-eigenschappen0201

Lees ook: Stel je orgasme uit met deze 4 handige tips!

4 Rechtvaardigheid

Een van de andere aantrekkelijke eigenschappen van een man: rechtvaardigheid. Onrecht, daar knappen vrouwen op af. Wanneer jij lullig doet tegen een andere man die er misschien iets minder aantrekkelijk uitziet, dan zal menig vrouw hierop afknappen. Respecteer anderen en behandel anderen op een manier waarop je zelf behandeld wil worden.

5 Betrouwbaarheid

Dit heeft wellicht meer te maken met gedrag dan met karakter, maar een eerlijke betrouwbare man valt bij veel vrouwen in de smaak. Ten eerste betekent dit dat je niet snel vreemd zal gaan en ten tweede is dit ook een kenmerk van de moderne man. Waar ‘bad boys’ voorheen erg in de smaak vielen, lijken vrouwen nu toch voor zekerheid te kiezen en gaan ze liever voor een betrouwbare man.

6 Humor

Er moet uiteraard ook gelachen worden. Vrouwen vinden het woest aantrekkelijk wanneer een man humor heeft. En dan hebben we het niet over onderbroekenlol. Nee, de meeste vrouwen houden van iets andere grapjes. Humor komt ook van twee kanten, ze vindt het ook leuk als je haar grappen kan waarderen. Samen lachen om bepaalde situaties zorgt voor een band. Bovendien is lachen harstikke gezond!

7 Liefdevol

Het is natuurlijk een cliché dat vrouwen van romantische mannen houden. Je hoeft echt niet elke week een bos bloemen langs te brengen, maar vrouwen vinden het wel erg aantrekkelijk als je affectie toont. Pak haar hand af en toe vast, geef geregeld een kus of geef haar een dikke knuffel als jullie op straat lopen. Hier smeltenvrouwen echt van!

mannelijke-eigenschappen

Lees ook: 5 winterdates waar ze van zal smelten!

8 Positief ingesteld

De wereld ziet er op veel plekken grauw uit. Miljoenen mensen hebben te weinig voedsel, natuurrampen lijken steeds vaker voor te komen en ook in Nederland hebben we zo onze problemen. Belangrijk dus om positief te blijven. En dat zal een vrouw ook waarderen. Een man die positief in het leven staat, veel lacht en zoals we eerder schreven liefdevol is scoort bonuspunten. Positiviteit breng je namelijk over op de mensen met wie je omgaat. Indirect plukt jouw vriendin hier dus ook de vruchten van!

9 Empathisch

We zijn bijna aan het einde toegekomen van deze lijst. Vrouwen vinden het ook erg aantrekkelijk wanneer een man empathisch is. Je hoeft echt niet in huilen uit te barsten als er vogel tegen het raam aanvliegt, maar een beetje meeleven met andere mensen en dieren wordt gewaardeerd. Zet jezelf niet te vaak op de eerste plek, maar bekommer je ook over anderen. Zo weet ze ook gelijk waar zij eventueel komt te staan.

En? Zaten er verrassingen tussen? Hoeveel van deze eigenschappen heb jij? We zijn benieuwd! Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response