Sport

Dit vinden vrouwen de meest sexy sporten voor mannen!

Jaro1608 views
sexy-sporten

We weten het allemaal: sporten is gezond! Bovendien vinden vrouwen het super aantrekkelijk als een man sportief is. En dan hebben we het niet over paardrijden of darten… Nee, van deze sporten krijgen de meeste dames het niet warm. Welke sporten vallen nu wel in de smaak bij de dames? Wij hebben ze op een rijtje gezet. Hieronder de 5 meest sexy sporten voor mannen volgens de vrouwen!

1. Dansen

Feit: vrouwen houden van dansende mannen! Helaas zijn veel Nederlandse mannen niet gezegend met een flinke dosis ritmegevoel, maar daar kan aan gewerkt worden! Zelfs al ben je een echte ‘houten klaas’ op de dansvloer, dan kun je daar met de nodige lessen aardig wat verandering in brengen! De meest populaire dansstijlen voor mannen volgens de vrouwen zijn: HipHop, Streetdance en uiteraard Salsa. Welke vrouw wil nu geen kerel met losse heupen?

sexy-sporten-2

2. Surfen

Het is algemeen bekend dat veel vrouwen op ‘surfdudes’ vallen. Dit betekent niet dat je alleen een surfplank hoeft aan te schaffen… Een klungelige vent die vaker onder water ligt dan op zijn surfplank is natuurlijk niet aantrekkelijk. Je moet het wel een beetje kunnen en zelfvertrouwen uitstralen. De natte haren, het gespierde bovenlijf en de laidback uitstraling zullen zorgen dat ze smelt wanneer je het water uitloopt. Oh, en by the way: ook skateboarden, snowboarden en eigenlijk alle board-sporten vinden ze aantrekkelijk!

sexy-sporten-3

Lees ook: Floorball: spectaculaire mix van ijshockey en zaalhockey!

3. Boksen

Welke vrouw wilt nu geen man die haar kan beschermen? Juist! Mannen die wel weten hoe ze een paar klappen uit moeten delen vallen ook erg in de smaak. Wel moet je ervoor zorgen dat je uiterlijk er niet onder gaat lijden… Een blauw oog, een gebroken neus of het missen van een paar tanden zal je geen brownie points bezorgen!  Een paar blauwe plekken of een schrammetje vinden ze daarentegen wel woest aantrekkelijk!

sexy-sporten-4

4. Skydiven

Veel vrouwen zijn avontuurlijk ingesteld en zoeken dit ook in een man. Een man die af en toe iets ‘gevaarlijks’ doet scoort punten! Wel is het de bedoeling dat je voorzichtig bent. Als je te pletter valt, dan vinden de vrouwen het natuurlijk een stuk minder prettig. Eerst maar even een paar keer oefenen voordat je haar uitnodigt dus…

sexy-sporten-5

Lees ook: Van deze extreme sporten heb je nog nooit gehoord!

5. Fitness

We sluiten deze lijst af met een hele voor de hand liggende sport. Vrouwen vinden het uiteraard verschrikkelijk aantrekkelijk als een man veel tijd in de sportschool rondbrengt. Wel is het natuurlijk handig als je er wel voor gaat en er een beetje gespierd uitziet.

sexy-sporten-6

Welke sporten doe jij? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response