GadgetsSport

Dit zijn de 3 stoerste elektrische fietsen!

Jaro1009 views
stoerste elektrische fietsen 2

Elektrische fietsen zijn hip! Waar deze fietsen voorheen alleen door ouderen gebruikt worden, zie je vandaag de dag terug bij allerlei leeftijdsgroepen. Zo ook de volwassen man. Naast reguliere e-bikes waar je het beste ‘rustig’ op kunt fietsen, zijn er op het moment ook een aantal ruigere modellen te koop. Wij hebben de 3 stoerste elektrische fietsen op een rijtje gezet!

1 Cube Reaction Hybrid Pro 500

Wist je dat er tegenwoordig ook mountainbikes elektrisch rijden? Deze elektrische mountainbikes zijn ideaal voor de sportieve man die net even iets verder wilt gaan. De Cube Reaction Hybrid Pro 500 is zo’n elektrische mountainbike. Deze sportieve fiets is voorzien van dikke banden, een ijzersterk frame en 10 versnellingen. De fiets is relatief licht wat ervoor zorgt dat deze makkelijk te handelen is. De accu beschikt over 500 Wh. Dit houdt in dat je de hele dag kunt fietsen zonder onderweg op te moeten laden. De prijs ligt relatief laag, wat deze fiets het ideale instapmodel maakt voor de man die graag wilt proberen of een elektrische mountainbike iets voor hem is!

stoerste elektrische fietsen

Lees ook: Dit zijn de meest bizarre fietstochten ter wereld!

2 Super 73

Deze stoere elektrische fiets behoort tot de snelste in zijn soort. De Super 73 heeft namelijk een maximale snelheid van maar liefst 50 kilometer per uur. De 1000 Watt sterke motor wordt aangevoerd door een batterij. Volgeladen, kun je hier ongeveer 30 kilometer mee fietsen. De dikke banden van de fiets zorgen ervoor dat geen ondergrond te gek is. Wel moeten we erbij vermelden dat deze fiets op het moment van schrijven nog niet te koop is. Het is een Kickstarter project en bij voldoende ‘pledgers’ zal deze fiets worden gerealiseerd. Voor een bedrag van 1.899 dollar kun je er eentje reserveren.

3 MATE X

Deze elektrische vouwfiets is super uniek. De MATE X is goedkoop, heeft een uniek design en is verschrikkelijk praktisch. Het is wellicht niet de snelste elektrische fiets, maar stoer is ‘ie wel. Deze vouwfiets kost rond de 1.000 euro en komt in verschillende kleuren. Het robuuste frame waar de motor in verwerkt is, zorgt ervoor dat de elektrische vouwfiets een cool uiterlijk heeft. Dikke banden en het opvouwgemak maken deze elektrische fiets ideaal voor in de stad. Wanneer je hem nu reserveert, wordt de MATE X in mei bij je thuisbezorgd.

Wat vind jij de stoerste elektrische fiets uit dit rijtje? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response