Films & Series

Dit zijn de 5 vetste films van 2019 volgens IMDB!

Jaro894 views
vetste films 2019

Het jaar is pas net van start, maar er staan al heel wat vette films gepland. 2018 werd vooral gekenmerkt door films als Black Panther en A Star is Born. Welke films voeren dit jaar de boventoon? Wij hebben de vetste films van 2019 (volgens IMBD) op een rijtje gezet!

1 The Lion King

Elke Millenial is opgegroeid met deze steengoede Disney Klassieker. Deze CGI remake geeft de nostalgische film een nieuw hoesje. De trailer kwam eind vorig jaar uit en ging viraal op het internet. Het is nog niet duidelijk wanneer deze film in premiere gaat, maar we kunnen de film sowieso in 2019 verwachten. Hieronder nog eens de trailer:

2 Shazam!

Een nieuwe film die zich afspeelt in het DC-universum. Shazam is een 14-jarige jongen en  gaat van pleeggezin naar pleeggezin. Hij is geobsedeerd door superhelden en wordt geregeld gepest. Op een dag komt hij erachter dat hij kan transformeren in een volwassen superheld. Deze humoristische film zit bomvol actie wordt deze lente in de bioscopen verwacht!

3 Dumbo

Een andere Disney film die een remake krijgt is Dumbo. Je kent hem vast nog wel van vroeger: dat olifantje met die grote oren. Hoewel deze film niet echt als ‘mannelijk’ beschouwt kan worden, kijken wij er toch erg naar uit. Niemand minder dan Tim Burton is de regisseur van deze film. Burton is vooral bekend van films als Big Fish, Planet of the Apes en Batman. Kortom, alles wat Tim Burton aanraakt verandert in goud!

Lees ook:

4 IT: Chapter Two

In 2017 was de hele wereld in de ban van de remake van ‘IT’. De doodenge clown was weer op het witte scherm te zien en miljoenen mensen gingen naar de bioscoop. Als gevolg van de film verkleedden veel mensen zich als clown om in het donker mensen bang te maken. Kortom, een hele hype! En de film was nog goed ook. In 2019 is het tijd voor het tweede deel. Er is nog niet veel bekend, maar de verwachting is dat deze film in het najaar in de bioscoop te zien is!

https://www.youtube.com/watch?v=M4_NFYeXVCU

5 X-men: Dark Phoenix

We sluiten deze lijst af met de nieuwe X-men. De film heet Dark Phoenix en de hoofdrol is weggelegd voor Jennifer Lawrence. Ook Sophie Turner (bekend van Game of Thrones) is te zien in de film. Zij speelt Jean Grey en in de film verandert zij in een ‘Dark Phoenix’. De X-men staan voor een lastige keuze: is haar leven meer waard dan de levens van miljoenen mensen?

Welke film kijk jij het meest naar uit? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response