Automotive

Dit zijn de mooie bolides van mannelijke BN’ers!

Jaro1621 views
ferrari

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het nieuws rondom onze BN’ers zijn er genoeg televisieprogramma’s en bladen te bekijken. De nieuwste roddels omtrent vriendinnen en andere persoonlijke perikelen vinden de meeste mannen nauwelijks interessant. Wat ons mannen wel interesseert zijn de auto’s waarin de bekende Nederlanders rondrijden. Wij hebben een aantal van de mooiste bolides van mannelijk BN’ers voor je op een rijtje gezet.

Badr Hari

De Nederlands-Marrokaanse kickbokser Badr Hari is de afgelopen jaren vaak in het nieuws geweest. Hij verwierf niet alleen aandacht met zijn prestaties in de ring maar ook met zijn gedrag buiten de ring. De aandacht voor zijn (sportieve) leven leverde hem naast de bijnamen Bad Boy, The Cobra en Devil Prince of Morroco ook een mooie auto op. Badr beschikt namelijk over een razendsnelle Lamborghini Aventador én een Ferrari!

https://www.instagram.com/p/BmTocL6nMnh/?taken-by=badrhariofficial

Rico Verhoeven

Wanneer we over de auto van Badr Hari schrijven kunnen we de bolide van zijn rivaal Rico Verhoeven natuurlijk niet onbesproken laten. Momenteel rijdt de kickbokser uit Bergen op Zoom rond in een dikke Range Rover Velar. Met een lengte van bijna 2 meter is zo’n grote auto natuurlijk ook gewoon wel zo praktisch.

https://www.instagram.com/p/BkkLDbrl-pw/?taken-by=ricoverhoeven

Memphis Depay

Het stereotype dat bij voetballers hoort is dat ze rondrijden in de dikste sportwagens. Voor Memphis Depay is dit stereotype niets anders de waarheid, hij verplaatst zich namelijk in een reusachtige Mercedes-Benz G-klasse.

https://www.instagram.com/p/Belp5HnF6n7/?taken-by=memphisdepay

Martin Garrix

De jeugdige dj Martin Garrix heeft in een aantal jaar tijd wereldfaam verovert. Zijn nummers worden gedraaid van China tot Brazilie en dit heeft Garrix bepaald geen windeieren gelegd. Het siert de jonge dj dat hij bij zijn autokeuze ook aan het milieu heeft gedacht. Zijn nieuwste auto was namelijk een semi-eletrische BMW i8. Wel laat hij zichzelf uiteraard met een privéjet vervoeren.

https://www.instagram.com/p/BVayrTRFcus/?taken-by=martingarrix

Afrojack

Een  andere bekende Nederlandsed dj is wel eens in het nieuws geweest doordat hij foto’s van zijn gehavende bolide op de sociale media poste na een ongeluk. We hebben het natuurlijk over Afrojack die in 2013 met zijn nieuwe Ferrari 458 binnen een uur tegen de vangrail reed. Afrojack mag met recht een autofanaat worden genoemd want momenteel heeft hij auto’s als een Bugatti Chiron en Lamborghini Aventador in zijn bezit. Daarnaast behoort ook een gloednieuwe Ford GT met een minimale prijs van zo’n vijf en halve ton tot het wagenpark van Afrojack. De topsnelheid van dit racemonster is ongeveer 350 kilometer per uur. Hopelijk doet Afrojack een beetje voorzichtiger met dit pareltje.

Jort Kelder

Jort Kelder staat bekend als de man die welgesteld Nederland in beeld brengt. De voormalig hoofdredacteur van Quote die tegenwoordig bekend is van televisieprogramma’s als Hoe heurt het eigenlijk en bij ons in de PC kan bij al de rijkelui die hij volgt natuurlijk niet aankomen in een familiewagen. Kelder is de eigenaar van een sportieve Maserati Spyder Cambiocorsa.

https://www.instagram.com/p/Bimy2aDHv7D/?taken-by=jort.kelder

Max Verstappen

Als autocoureur kun je natuurlijk niet aankomen met een doodnormale auto. Max Verstappen mag dan nog maar jong zijn, hij heeft wel een snelle Porsche 991 GT3 RS om zich op de normale weg mee te verplaatsen. Met een topsnelheid van meer dan 300 kilometer per uur kan de Porsche zich niet helemaal meten met zijn racewagen, maar flink doorrijden kan hij Verstappen ook in deze auto. Max heeft overigens ook nog een Aston Martin V12 Vintage in de garage staan voor als hij eens iets anders wil.

https://www.instagram.com/p/BYBCG5yAwby/?taken-by=maxverstappen1

Gordon

De man die de laatste tijd veel in het nieuws is geweest door de pittige uitspraken in zijn biografie, heeft in ieder geval nog een mooie bolide op de oprit staan. Cornelis Willem Heuckeroth zoals Gordon voluit heet, rijdt momenteel namelijk in een fraaie zwarte Bentley Continental.

https://www.instagram.com/p/BYtgtdTnaT2/?taken-by=gordonheuckeroth

Wat vind jij de mooist auto? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response