Automotive

Dit zijn de mooiste cabrio’s van 2018

Jaro2084 views

Cabrio’s zijn de pérfecte auto’s voor in de zomer. Heerlijk cruisen met het dak open en genieten van het weer. Ook kun je met de cabrio een heerlijke roadtrip maken. Wel raden we je aan om een uitgebreide autoverzekering af te sluiten. Zo ben je in geval van nood goed verzekerd. Welke mooie cabrio’s zijn dit jaar het populairst? Wij hebben de mooiste cabrio’s van 2018 op een rijtje gezet!

De Audi A5 Cabrio

Audi straal natuurlijk van zichzelf al klasse uit. Het is dan ook geen verrassing dat de nieuwe A5 Cabrio in dit lijstje staat. De A5 Cabrio is ruim en beschikt over een grote motor. De relatief grote kofferbak maakt deze auto ideaal voor een roadtrip.

https://www.instagram.com/p/BVhhTp8jftt/?tagged=audia5cabriolet

De BMW Z4

Een iets kleinere, maar minstens zo mooie cabrio is de BMW Z4. Deze tweezitter is al jarenlang een populaire keuze onder de cabrio’s. Klein, snel en uiterst comfortabel. Minpuntje is de kleine kofferbak. Dit nemen wij wel voor lief!

https://www.instagram.com/p/Bf6Hb7xj9yf/?tagged=bmwz4cabrio

De Mazda MX5

Een goedkopere cabriolet is de Mazda MX5. Dit kleine sportwagentje is voorzien van alle gemakken. Daarnaast is de auto vliegensvlug en ligt deze heerlijk op de weg. Een low-budget cabrio voor mensen die iets minder te besteden hebben.

https://www.instagram.com/p/BIQjXq2AmFJ/?tagged=mazdamx5cabriolet

Lees ook: Wanneer kan ik mijn zomerbanden monteren?

De BMW 125i Cabrio

Deze ‘softtop’ cabriolet is uiterst comfortabel. Daarnaast rijdt de 125i zuinig én kun je hier met zijn vieren in rijden. Het interieur is standaard, maar praktisch. Door het model zit je letterlijk met je haren in de wind. Dit is onze favoriet op het gebied van cabrio’s!

Bron afbeelding: Shutterstock.com

De Porsche Boxster

Wie cabrio zegt, zegt Porsche. De Porsche boxter is een prachtige cabriolet. De auto is weliswaar aan de dure kant, maar je krijgt er ook wat voor terug. De auto is supersnel, sportief en ziet er prachtig uit. Minpuntje is wel de kleine kofferbak. Aan de andere kant is de kofferbak wel uniek. Deze zit namelijk aan de voorkant in plaats van aan de achterkant.

https://www.instagram.com/p/BlXUheIhNsG/?tagged=porscheboxter

De Fiat 500C Cabrio

Deze unieke cabrio is een beetje anders als de rest. Toch vonden wij het de moeite waard om de Fiat 500C Cabrio te noemen. De populaire 500C Cabrio is een compacte, zuinige auto. Je kunt hem werkelijk overal parkeren. Bovendien is de auto van alle gemakken voorzien.

Fiat 500C Cabrio
Bron: Clari Massimiliano / Shutterstock.com

Welke cabrio spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response