Gadgets

Dit zijn de vetste smarthome gadgets voor 2019!

Danny Bijl912 views
smarthome gadgets

De hedendaagse technologie ontwikkeld zich in rap tempo. Waar we pakweg 10 jaar geleden nog versteld stonden van een mp3-speler waar 20 nummers op konden staan, zit de vork tegenwoordig wel anders in de steel. De nieuwste trend is een ‘slim huis’, oftewel een smarthome. Wat is een smarthome precies? Het is een erg ruim begrip, maar het komt erop neer dat je apparaten in huis van afstand kunt besturen. Denk bijvoorbeeld aan de thermostaat, de verlichting, de wasmachine, de muziek. Allemaal te besturen met een paar klikken op je smartphone. Wat zijn nu de vetste smarthome gadgets? Wij hebben ze op een rijtje gezet!

1 Click & Grow Smart Garden 3

Altijd al je eigen moestuin willen beginnen, maar heb je hier geen tijd of ruimte voor? Dan is de Click & Grow Smart Garden 3 echt wat voor jou! Deze ‘slimme’ plantenbak zorgt ervoor dat jou planten als een speer groeien.  Onder andere het licht en het water wordt door deze gadget geregeld. Het enigste wat jij moet doen? Het bijvullen van het water. Gelukkig gaat er een lichtje branden wanneer het water bijna op is! Deze gadget kun je onder andere kopen bij Coolblue voor slechts 99,95 euro.

click grow

Lees ook: 5 gadgets die we twintig jaar geleden nog niet kende, maar nu allemaal gebruiken!

2 Flic

Heb jij al behoorlijk wat smarthome gadgets in je huis staan? Dan kan Flic een leuke aanvulling zijn. Met deze gadget bestuur je jouw smarthome met een klik op de knop. Flic is als het ware een afstandsbediening voor je smarthome en werkt samen met je smartphone of tablet. Installeer de app en vervolgens worden al jouw gadgets met Flic geïntegreerd. Nu kun je persoonlijke commando’s toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan ‘1 klik’ voor het aanzetten van de lichten, ‘2 klikken’ voor het afspelen van muziek en het ingedrukt houden van de knop om naar het volgende nummer te gaan. Je kunt er ook voor kiezen om meerder Flic’s met elkaar te verbinden. Zo heb je overal een Flic om je smarthome mee te besturen. Kosten: 35,95 euro.

3 Meural Slim Schilderij

Kunst is ontiegelijk duur, al helemaal wanneer je werk van beroemde artiesten aan je muur wilt hangen. Met dit slimme schilderij haal je een gigantische bibliotheek aan schilderijen in huis. Het full HD scherm zorgt ervoor dat elk kunststuk in prachtige kwaliteit weergeven wordt.  Bovendien kun je ook op het slimme schilderij omhoog ‘swipen’. Zo krijg je achtergrondinformatie over het kunstwerk te zien. Alsof je s’ werelds meest beroemde musea in huis haalt! Kosten: 599 euro!

Dure grap

Deze gadgets zijn nog betaalbaar (de eerste twee tenminste), maar wanneer je echt een volledig slim huis wilt hebben, dan moet je flink investeren. Veel mensen hebben dat geld niet… Je kunt smarthome producten op afbetaling kopen, wanneer je het geld niet direct hebt, maar dat raden we af. Voor je het weet zit je met een gigantische schuld, waar je niet makkelijk vanaf komt. Een beter alternatief is sparen of beleggen. Bij Binck kun je bijvoorbeeld ‘laten beleggen’. Dit houdt in dat jij de inleg en de looptijd betaald, en er een specialist aan de gang gaat met je beleggingen.

Welke smarthome gadgets heb jij in huis staan? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Leave a Response