Vrouwen

Droomvrouwen: succesvol, mooi en ongrijpbaar

David1220 views

Je ziet ze wel eens voorbijkomen op televisie: van die vrouwen die gewoon alles hebben: mooi, spontaan, slim en simpelweg sexy. Vaak actrices of zangeressen en dus compleet ongrijpbaar, zelfs als je goede genen hebt geërfd van je ouders.

Ondanks die ongrijpbaarheid is het natuurlijk wel leuk om naar ze te kijken. Daarom: vijf droomvrouwen die het allemaal hebben: succes, beauty, hersenen en humor.

1. Margot Robbie

Wie is er niet even weggedroomd bij Harley Quinn van Suicide Squad? Verder was het een baggerfilm, maar Margot Robbie tilde het niveau omhoog. Niet alleen dankzij haar prachtige uiterlijk, maar ook omdat ze simpelweg een topactrice is. Humor blijkt ze in interviews ook te hebben, waarbij een licht hese stem en Australisch accent uiteraard helpen.

Bovendien is ze vooralsnog met beide benen op de grond blijven staan. Zo studeerde ze nog gewoon drama op de universiteit terwijl ze al een enigszins succesvolle acteercarrière had.

 

@calvinklein #mycalvins

Een bericht dat is gedeeld door @margotrobbie op

2. Meghan Markle

Tja, hoe kan actrice Meghan Markle in deze lijst ontbreken gezien ze op dit moment de vriendin is van de Britse prins Harry? De Amerikaanse ster van hitserie Suits is zonder twijfel één van de redenen dat de serie nog zoveel kijkers heeft weten vast te houden. Heerlijk lekker, maar ook charmant, classy en slim: prima combinatie, toch?

Dat het geen standaard filmbabe is blijkt ook wel uit haar Instagram-feed: ze post vaker foto’s van wat ze doet dan selfies waar ze iets te geposeerd opstaat.

3. Emma Watson

We hebben in een eerder artikel al eens aandacht besteed aan de prachtige Emma Watson. Ontzettend mooi, een goede actrice en bovendien reteslim. Ze studeerde Engels, is vrouwenambassadeur bij de Verenigde Naties en maakt eigenlijk maar zelden een inhoudelijke misstap in interviews.

Die combinatie maakt haar misschien enigszins intimiderend, maar goed, de kans is klein dat iemand van ons ooit met haar in gesprek komt..

 

4. Emma Stone

Nog een Emma in dit lijstje: dit keer Emma Stone. De prachtige Amerikaanse valt direct op door haar rode haar en katachtige ogen. Ze blijkt overigens ook nog eens een hoop humor te hebben én goed te kunnen acteren. Ze won dit jaar de Oscar voor Beste Actrice in de film La La Land.

Hoewel ze haar school door haar carrière niet afmaakte, wordt uit interviews wel duidelijk dat ze slim is en inhoudelijk ook sterk. En als dat toch niet lukt kunnen we altijd nog kijken naar haar heerlijke Instragram-foto’s.

 

Meow 🙂

Een bericht gedeeld door xoxo (@emmastone) op

5. Emilia Clarke

Hoe kunnen we in deze lijst niet terugvallen op Emilia Clarke, aka Danaerys Targaryen uit Game of Thrones? We zijn er niet over uit of ze mooier is met de blonde haren van Game of Thrones of haar natuurlijke bruine kleur, maar heerlijk is ze sowieso.

Dat ze nogal hyper is en wenkbrauwen heeft die bijna verticaal gaan staan als ze lacht maakt haar alleen maar aantrekkelijker. Van classy tot ronduit sexy tot humoristisch of girl-next-door: Emilia Clarke weet al de looks natuurlijk te maken.

 

Leave a Response